MENU

Chalet la Tuviere

Ontdek toerskiën deze winter

Ben je klaar met de drukte van skiën vanuit een resort met wachtrijen, liften en overal mensen. Echter, houd je van berglucht, sneeuw en de vrijheid van skiën in een natuurlijke omgeving? Houd je van lichamelijke inspanning en dat geweldige gevoel als je de top van een berg of een pas bereikt? Ga met ons mee op skitochten!

Beginnerscursus

Het is de perfecte oplossing voor u om te blijven skiën in combinatie met uw liefde voor sport, weg van de drukte en liften in de resorts. Een drie- of zesdaagse beginnerscursus vanuit Chalet la Tuviere geeft je de basistechnieken die nodig zijn om deze steeds populairdere activiteit uit te voeren met een volledig gekwalificeerde gids op een prachtige plek. Tijdens deze cursus leert u over beveiliging op de berg, hoe u de veiligheidsuitrusting moet gebruiken en hoe u de gevaren van lawines kunt herkennen.

Onze ervaren en gekwalificeerde gidsen zullen u helpen om het meeste uit deze paar dagen te halen, ongeacht de omstandigheden, en u voorbereiden om u zelfverzekerd te voelen voor uw toekomstige skitochten. We garanderen dat u een mooie ervaring zult hebben en de bergen en het skiën op een volledig nieuwe manier zult leren waarderen.

  • 3 dagen vanaf €497,50
  • 6 dagen vanaf €950

inclusief: • accommodatie en volpension in ons comfortabele, onlangs gerenoveerde chalethotel in kamers met 2 of 4 bedden, een eigen badkamer, 3 of 6 dagen instructie met een gekwalificeerde gids in groepen van 4 tot 8 deelnemers, • veiligheids uitrusting • vervoer van het treinstation St Jean de Maurienne naar activiteiten.

Sneeuw en ijs

3 of 6 daagse cursussen voor adrenalinezoekers

Kom deze winter 3 of 6 dagen naar Chalet La Tuvière voor een onvergetelijke ervaring. Skitochten, freeride / off-piste skiën en ijsklimmen. Wat is een betere manier om een ​​all-inclusive weekend in de alpen door te brengen?

Toerskiën: ontwikkel je techniek met een professional en leer meer over gevaar en veiligheid op de berg in gevarieerd terrein en omgeven door een prachtig landschap. Je gaat vooruit en voelt je zelfverzekerder voor je toekomstige reizen.

Freeriden en off-piste: ontdek gevarieerde en uitdagende routes in natuurlijke sneeuwcondities om je zelfvertrouwen te verbeteren en te vergroten, vergezeld door een gids in het Maurienne skigebied "Les Sybelles".

IJsklimmen: deze winteractiviteit biedt een geheel nieuwe sensatie, het is toegankelijk voor iedereen die redelijk fit is en biedt de mogelijkheid om een ​​bevroren universum op een unieke manier te ontdekken. Instructie van een gekwalificeerde gids

  • 3 dagen: vanaf €532.50
  • 6 dagen vanaf € 985

Inclusief: • accommodatie en volpension in ons comfortabele, onlangs gerenoveerde chalethotel in kamers met 2 of 4 bedden, • 3 of 6 dagen met een gekwalificeerde gids in groepen van 4 tot 8 deelnemers, skipas, veiligheidsuitrusting en vervoer vanaf het treinstation en naar activiteiten.

Meer info

Ons chalethotel is goed uitgerust met lounge, bar, eetkamer, bubbelbad en afsluitbare skiopslag. Neem contact met ons op voor meer informatie: www.chaletlatuviere.com, latuviere.bikeinn@gmail.com, +33 698369186