MENU

Vernieuwde Tochtenwiki

Sinds kort heeft de Tochtenwiki een nieuwe en sterk verbeterde app en website. Je kunt nog steeds gratis gebruik maken van de Tochtenwiki, maar voor extra functies zoals offline opslaan betaal je nu via een Pro en Pro+ abonnement.

De nieuwe app is uitgerust met de allernieuwste technologie en een hoge gebruiksvriendelijkheid. Zowel de zoekfunctie als de routeplanner zijn eenvoudiger en sneller. De ingebouwde vectorkaarten vereisen minder data, hebben kortere laadtijden, zijn gedetailleerder en nauwkeurig, zelfs bij hoge zoomniveaus.

Waarom deze verandering?

Als gevolg van de investering in nieuwe technologie en de uitbereiding in functionaliteiten heeft de Tochtenwiki, net als Outdooractive en Alpenvereinaktiv.com, een abonnementsmodel gekregen. Geen zorgen, de basisversie waarmee je tochten kunt zoeken, plannen en opslaan op tochtenwiki.nkbv.nl blijft gratis. Je kunt je kaart/tocht vanaf de desktop wel downloaden en deze op je GPS of wearable inladen voor offline gebruik. Het offline opslaan van je kaart/tocht is in de gratis versie niet mogelijk. Wil je de app offline gebruiken, dan moet je overstappen naar een Pro of Pro+ abonnement.

Gratis, Pro en Pro + abonnement

Het nieuwe abonnementsmodel heeft drie functieniveaus: Gratis, Pro en Pro+. Met de gratis-versie kun je onbeperkt en wereldwijd tochten plannen, opslaan, delen en afdrukken en heb je toegang tot de OpenStreetMap kaarten (OSM). Deze versie vereist alleen registratie op tochtenwiki.nkbv.nl. Met de Pro (€ 29,99 / jaar) krijgt je extra functies, zoals het offline plannen en opslaan. Naast de basisversie biedt Pro een breed scala aan ander kaartmateriaal, waaronder de Outdooractive Map met de officiële kaartendata voor Duitsland, Oostenrijk en Noord-Italië. Bovendien krijg je in de Pro-versie geen advertenties te zien in de app of op de desktop. Daarnaast kun je 3D-video maken van je eigen gepubliceerde tochten. Met de Pro+ versie krijg je ook nog toegang tot de Swisstopo- en IGN-kaarten.

Korting voor NKBV-leden

Als lid van de NKBV ontvang € 5,- korting op het Pro en € 10,- korting op het Pro+ abonnement.

Wil je het eerst testen?

Probeer het Pro en Pro+ abonnement nu een maand gratis.

Naar de Tochtenwiki

Onderstaand de 1. OpenStreetMap, 2. Outdooractive kaart en 3. de Swisstopo kaart