MENU

Ons nieuwe winterprogramma komt eraan!

Het is nog volop zomer maar achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het nieuwe winterprogramma van Bergsportreizen.

Winter 2023. Winterweek Haute Savoie, Frankrijk. Foto, Chris König.

Agenda puzzelstukjes worden gelegd, huttenovernachtingen geboekt en tochtleiders, instructeurs en berggidsen ingepland op alle wintertochten, cursussen en workshops. We kunnen alvast verklappen dat er weer een berg aan activiteiten op de planning staan voor aankomende winter. Zo gaan we bijvoorbeeld weer prachtige sneeuwschoentochten maken, toerski-introductiecursussen geven en voor de avonturiers staan er weer ijsklimcursussen in de planning. Laat die sneeuw maar komen!

Winter 2024. Basiscursus IJsklimmen. Stubaier Alpen, Tirol, Oostenrijk. Foto, Zout fotografie.

We verwachten dat begin oktober alle puzzelstukjes gelegd zijn en het nieuwe winterprogramma gelanceerd kan worden. De precieze datum is nog niet bekend. Wil je als eerste weten dat het winterprogramma gelanceerd is? Meld je dan nu aan voor de Bergsportreizen notificatiemail. Je ontvangt dan een persoonlijke email zodra het nieuwe winterprogramma online staat en onze winterreizen geboekt kunnen worden.

Meld je hier aan voor de Bergsportreizen notificatiemail

Winter 2023. Sneeuwschoenwandeltocht, Dachstein, Steiermark, Oostenrijk. Foto, Sophia Eerden

Terug naar overzicht