MENU

Je dagelijkse dosis bergsport op je scherm

Naast de website is de NKBV op nog veel meer manieren te volgen. Via social media houden wij je graag op de hoogte. We delen het laatste bergsportnieuws met je, vertellen over nieuwe ontwikkelingen en praten je bij over alles wat met de bergen en bergsport te maken heeft. Maar naast al dit nieuws willen we je inspireren, want de NKBV verbindt mensen met een passie voor bergen en bergsport.

We stellen vragen, informeren, hopen je te enthousiasmeren en helpen herinngeringen op te halen. Wanneer maakte jij voor eerst kennis met de bergen? We horen graag van je, dus tag ons in je berichten op social media. En ook op het NKBV forum ontmoet je klimmers en bergsporters met dezelfde interesses als jij. Of je nu op zoek bent naar een klimmaatje in de buurt, alles wil weten over boulderen op openbare locaties of je kennis wilt delen over wandelen in Wallis.

Volg jij ons al?

Ontmoet mensen met dezelfde interesse als jij, met dezelfde liefde voor de bergen en alles wat daarbij komt kijken. Blijf op de hoogte, tips, nieuws en mooie verhalen, je vindt het er nu. Wil je zeker weten dat je niks mist, volg ons dan op jouw favoriete kanaal. Volgen mag natuurlijk ook overal :)

Op Instagram

Op facebook

Op ons You-Tube kanaal

Op Twitter

Op Flickr

Op het NKBV Forum

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief dan ben je als eerste op de hoogte van acties, aanbiedingen en al het moois uit de bergen.

meld je aan