MENU

IJsklimwedstrijd krijgt veel media aandacht

Nederlands Teamlid  IJsklimmen Marianne van de Steen en NKBV-persvoorlichter Joost Hofman zijn op vrijdag 3 dec. om 7.00 u. LIVE op Radio West en BNR Radio geïnterviewd over de eerste Nederlandse ijsklimwedstrijd ooit.

Met de vroege vorst dit jaar en de Nederlandse voorliefde voor ijspret blijft de eerste Nederlandse ijsklimwedstrijd op natuurijs niet onopgemerkt. Radio west en BNR radio besteden er vrijdagochtend vroeg al zendtijd aan met een LIVE interview met Joost en Marianne

De ijsklimwedstrijd vindt vrijdagavond 3 december vanaf 19.00 uur plaats op de boerderij van Thomas Knoope in Bodegraven. 20 klimmers zullen met elkaar de strijd aan gaan op de 9m hoge ijsklimwand die door Knoope afgelopen week is geprepareerd. Ook de Nederlandse toppers Marianne van der Steen en Dennis van Hoek zullen in actie komen.

De NKBV zorgt samen met Knoope voor warme dranken, een lekker vuurtje en een spectaculaire wedstrijd. Toeschouwers zijn dan ook zeker welkom!

Update: Bij grote belangstelling kan het voorkomen dat niet alle toeschouwers zicht hebben op de totale wand. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Oud Bodegraafseweg 85 
Bodegraven

Luister hier het interview met Joost Hofman op BNR Radio (06:54 m - 06:56 m)