MENU

Hoogtelijn 5 / 2017

Hoera! Feest! Met dit nummer rolde de 100ste editie van Hoogtelijn van de persen. In 1998 zag Hoogtelijn het licht toen de KNAV en NBV samengingen in de NKBV. In 20 jaar 100 edities die we met veel toewijding en liefde maken.

In dit nummer gaat Marieke van Kessel sneeuwschoenwandelen in Bosnië, laat Niek de Jonge je zien waar de beste spleetklimspots in Zuid-Frankrijk zijn en vertelt Florian van Olden hoe Europese grenzen vervagen tijdens zijn Haute Route op toerski’s. Frank Husslage is gaan wandelen en klimmen aan de Costa Brava. Femke Welvaart ging bij treinliefhebbers Hans en Kees op bezoek die, geboeid door de Zwitserse bergen, bruggen en tunnels, op hun zolders een eigen modelspoorbaan bouwden. Verder een interview met klimster en mensenrechtenactivist Myra de Rooy en een artikel over de geschiedenis van berghutten.

En dat is nog niet alles. We klimmen op Lao Liang in Thailand en gaan bovenwinds wandelen in de Caraïben. In de medisch rubriek hebben we het over optimale zonbescherming. Nieuwsgierig? 

Lees het magazine online