MENU

Peak Design biedt de beste draagoplossingen

Het merk Peak Design

Peak Design is sinds 2010 de innovator op het gebied van het ontwikkelen en produceren van unieke draagoplossingen. Ze maken producten waarmee je je uitrusting op praktische wijze georganiseerd, beschermd en uitermate toegankelijk houdt. Het team van Peak Design bestaat niet voor niks uit avonturiers, reizigers, 'urban commuters’, ontwerpers en fotografen. De design filosofie van Peak Design wordt gedreven vanuit 'minder is meer’ en de producten zijn zondermeer altijd stijlvol en functioneel, waarbij een hoge kwaliteitsstandaard wordt nagestreefd. Perfect te gebruiken voor op reis of avontuur, maar zeker ook in het dagelijkse leven.

Capture Camera Clip

De Peak Design Capture Camera Clip is werelds meest veilige, makkelijke en toegankelijke manier om je camera te dragen. In tegenstelling tot een camerariem, houdt de Capture je camera muurvast op zijn plaats tijdens bijvoorbeeld het wandelen of klimmen, terwijl je beide handen vrij hebt. De clip klem je aan een riem, rugzak of band welke niet breder is dan 7.6 cm. De camera bevestig je vervolgens aan de snelkoppelingsplaat. Door een draagvermogen tot maar liefst 90 kg, is de Capture geschikt voor ieder type camera. De Peak Design Capture Camera Clip geeft je binnen 1 klik toegang tot je camera voor dat unieke fotomoment tijdens je reis. Deze clip is multifunctioneel voor elke reiziger. In het assortiment van Peak Design zitten namelijk ook adapters voor verrekijkers, lenzen en action camera’s.

The Travel Line

De Peak Design Travel Line omvat een serie producten die voldoet aan 1 simpele waarheid: geen twee reizen zijn hetzelfde! Wat je ook meeneemt, waar je ook heengaat, hoe lang je er ook bent, de rugzakken en duffels uit de Travel Line houden je spullen georganiseerd, toegankelijk en volkomen veilig. En uiteraard voorzien van een eenvoud en elegantie die past bij Peak Design. De Peak Design Travel Line bestaat daarnaast uit een functie-rijk systeem van optionele inserts en verpakkingtools die je eindeloos veel mogelijkheden bieden voor het aanpassen van de inrichting en bescherming van bijvoorbeeld kleding, schoenen, toiletartikelen, kabels, adapters en foto- en video apparatuur.

‘1% for the planet’

Peak Design streeft ernaar om deze planeet beter achter te laten dan zoals ze hem gevonden hebben. Ze zijn zich ervan bewust dat het maken en verschepen van producten schadelijk is voor het milieu. Het compenseren van deze impact is een verantwoordelijkheid die Peak Design als bedrijf voelt en daarom doneren zij steevast 1% van hun inkomsten aan goede doelen ten behoeve van het milieu. Inmiddels heeft Peak Design al meer dan 1 miljoen dollar gedoneerd.

Bestel nu de Peak Design Capture Camera Clip in de NKBV-webshop!

NKBV-WEBSHOP website peak design