MENU

LOWA VAJOLET GTX MID: alles-in-één bergschoen

Ben je op zoek naar één paar bergschoenen dat alles aankan? De LOWA VAJOLET GTX MID is een klassieke bergschoen die je het hele jaar door kunt gebruiken. Of het nu gaat om een bergwandeling, klettersteigroute of tocht op grote hoogte, deze waterdichte, stijgijzervaste en herzoolbare allrounder is de perfecte metgezel voor al je avonturen.

LOWA VAJOLET GTX MID

Betrouwbaar en veelzijdig

De LOWA VAJOLET GTX MID, geschikt voor categorie C/D, heeft een ver naar boven en gestabiliseerde schacht van splitleer, textielinzetten en met PU verstevigde stukken. Dankzij het waterdichte GORE-TEX-membraan blijven je voeten droog en warm, zodat je elk weertype kunt trotseren. Met steenbescherming rondom en een aanpasbare veteraansluiting biedt deze bergschoen optimale bescherming bij elke stap.

Grip in alpiene omstandigheden

In alpiene omstandigheden is grip essentieel. Daarom is de VAJOLET GTX MID voorzien van een VIBRAM ALP TRAC® buitenzool met speciale CLIMBING ZONE en een houder voor semiautomatische stijgijzers op de hiel. Hierdoor kun je met vertrouwen trefzekere stappen zetten, zelfs op steile rotsen. Het noppenprofiel in de zool is zo geconstrueerd dat modder of ijs makkelijk uit de zool verdwijnt. Met de zachte schacht ter hoogte van de achillespees, de gewatteerde zones op de enkels en handige treklussen op de tong en de hiel, is er ook uitgebreid gedacht aan het draagcomfort. De CLOSE-TO-ROCK-technologie zorgt ervoor dat je een optimaal contact hebt met de ondergrond en de benodigde tredzekerheid in alpine terrein. En de minimale overlengte van de zool en de neus van de schoen zorgen ervoor dat je een zo direct mogelijk contact hebt met de rots. Zo kun je je met precisie bewegen over keien, rotspartijen en moeilijk begaanbaar terrein.

VAJOLET GTX MID

VAJOLET GTX MID

Ontdek meer over de VAJOLET GTX MID op de website van Lowa.

meer info

Deze advertorial is tot stand gekomen in samenwerking met Lowa.