MENU

De lekkerste outdoor maaltijden

Welke keuze maak je qua eten als je voor langere tijd op pad gaat, maar niet uitgebreid wilt of kunt koken?

Wat als je een meerdaagse tocht in de bergen maakt, op expeditie gaat of een ultra trail wilt volbrengen? Soms kom je op de meest afgelegen plekken waar je nu eenmaal niet even gezellig aan tafel kunt schuiven. Alle ingrediënten zelf meenemen is qua extra gewicht vaak een uitdaging. Voor je het weet sleep je kilo’s extra mee in je rugzak. Dan zijn outdoor maaltijden dé oplossing. Lekker, gemakkelijk te bereiden, compact verpakt en licht in gewicht.

Passie

De Noor Rolf Hansen, zelf een gepassioneerd outdoorliefhebber, zocht een manier om de heerlijke zelfgemaakte stoofschotels van zijn vrouw ook tijdens zijn wandelingen mee de natuur in te nemen. Daarom begon hij met het vriesdrogen van maaltijden in zijn garage. En met succes! Want 30 jaar later wordt Real Turmat (Turmat betekent toer-eten in het Noors) nog steeds geproduceerd in Noorwegen. De gerechten worden bereid door ervaren koks, die de lokale en seizoensgebonden ingrediënten in de maaltijden verwerken. Alles vers waardoor smaak, kleur, energie en belangrijke vitamines behouden worden. Daarnaast zijn de maaltijden, in het kader van duurzaamheid en voedselveiligheid, vacuüm verpakt.

Elk moment

Ontbijt, diner of tussendoor, voor elk moment van de dag kun je kiezen uit 23 maaltijden: 17 diners, 3 soepen en 3 muesli’s. Van traditionele Noorse gerechten zoals Rendierstoofpot tot en met typische gerechten zoals Pasta Bolognese. En aan iedereen is gedacht, want er zijn ook verschillende vegan, lactose- en glutenvrije maaltijden.

Doe de test

Heb je plannen om op pad te gaan en ben je op zoek naar lekkere outdoor maaltijden? Dan kun je terecht bij Buitensportvoeding.nl. Hier vind je het meest gevarieerde aanbod. Waaronder Real Turmat, maar ook andere merken. Zo kun je zelf kiezen wat je lekker vindt.

Eet smakelijk!

buitensportvoeding.nl