MENU

Cortazu Kickstarter

Binnen 42 minuten je Kickstarter doel behalen! Het Nederlandse outdoormerk Cortazu lukte het en met drie hoge kwaliteit high-performance jassen bestormen zij de outdoormarkt.

Cort├ęz Outerwear

Maandag 15 oktober 2018 was het zover: de lancering van hun derde crowdfunding-campagne. De zenuwen waren er: “Dat we het streefbedrag weer hebben behaald blijft een mooi gegeven. Gaaf om te zien dat we zo’n sterke band hebben met onze achterban. We vragen hen constant om feedback zodat we onze jassen én onszelf kunnen blijven verbeteren. Daar ligt onze kracht”, aldus Wiebe Poelmann, samen met Wouter de Roy en Herman Poelmann de oprichters van Cortazu.

Het begin van een revolutie

De mannen waren het zat dat de outdoor-jassen van toonaangevende merken zo duur zijn. Er moest een andere manier zijn om dergelijke prijzen te omzeilen. Wiebe Poelmann: “We leven in een digitale tijd en de online vraag naar producten blijft stijgen. Tegelijkertijd worden ook consumenten zich steeds bewuster van prijzen. Zelf zijn wij fervent outdoorliefhebbers en met onze achtergrond in kledingproductie waren we overtuigd een mooi product te ontwikkelen voor een betere prijs.”

Design

De jassen van deze Kickstarter campagne zien er fantastisch uit. Dit keer maar liefst drie verschillende all-season jassen, waarbij de Shell de trots van de collectie is.

Met de hoogwaardige Dermizax®EV membraantechnologie, een lichtgewicht stof gemaakt in Japan, is de jas alle weersomstandigheden de baas. Geen regen of wind die door de drielaagse stof heen komt. Tegelijk heeft de Shell een buitengewoon ademend vermogen, waardoor de jas geschikt is voor alle seizoenen. Draag de Shell in combinatie met de Layer en/of de Stretch en je kunt alle weertypen met frisse moed aan.

(Features Cortazu)

Buiten het feit dat de stof van uitzonderlijke kwaliteit is, heeft de Shell meer dan twintig features! Denk hierbij aan een doekje voor je bril, een capuchon waar je helm inpast, een keycord om je sleutels aan te hangen en een vakje voor je telefoon en creditcard.

Over Cortazu

Cortazu is in 2016 opgericht door Wiebe, Wouter en Herman. Drie gepassioneerde skiërs en outdoor liefhebbers met een schat aan ervaring in de kledingproductie en het ondernemerschap. Door de winkel over te slaan en direct aan de klant te leveren, zijn de mannen in staat om hun jassen voor een fractie van de normale prijs aan te bieden. Tevens de manier waarop zij de toonaangevende outdoor merken uitdagen.