MENU

Zwijmel weg bij deze prachtige bergfoto's

Speciaal voor jou hebben we een selectie gemaakt van prachtige bergfoto’s. Om heerlijk bij weg te dromen.

Heb je al gemerkt dat de dagen steeds ietsje lichter worden? Hier en daar al wat krokussen hun vrolijk gekleurde blaadjes laten zien? Zo ook in de bergen. Geniet met ons mee met deze prachtige plaatjes.

Bergparel

Wat een plaatje! Fantastisch, wanneer je na een uitdagende wandeling eindelijk op die bergtop staat en dit op je ligt te wachten. De bergen zitten vol verrassingen.

Rust & stilte

Even wegdromen. Stel jezelf voor in een prachtig wit berglandschap. Helemaal alleen buiten de pistes, weg van het massatoerisme. Terwijl je wandelt, hoor je alleen de knisperende sneeuw onder je sneeuwschoenen. Hier kom je helemaal tot rust.

Onderweg

Zie jij jezelf hier al lopen? Tijdens het bergwandelen met je rugzak op, bergpaden verkennen, wandelen over uitgestrekt alpenweiden, of een uitdagende tocht over rotsachtig terrein maken. Je geniet van spectaculaire uitzichten op gletsjers, hoge bergmassieven en turquoise bergmeertjes. Na een inspannende dag slaap je in een hut of keer je terug in het dal.

Hoogslaper

Eindelijk je slaapplek gevonden! Na een uitdagende tocht, door bossen, langs beekjes en over rosten bereik je de eindbestemming. Overnachten in een hut is een bijzondere ervaring. Ze liggen op de mooiste plekken in de bergen en zijn vaak eenvoudig maar gezellig. Hier overnacht je met mensen die net zo gek van de bergsport zijn als jij.

Sterrenmix

Een extra cadeautje als je in de bergen overnacht. Want de bergen zijn dé plek om van een prachtige sterrenhemel te genieten. Je zit hoog, er is geen luchtvervuiling en je bent ver weg van de drukte. De perfecte omstandigheden om van deze fonkelende pracht te genieten. Grote kans dat je hier een vallende ster ziet en een wens kunt doen. Hier kun je uren naar kijken!

Alles over bergwandelen

Alles over bergwandelen

De NKBV is er om jou alles te laten halen uit je bergwandelactiviteiten. We helpen je alvast goed voor te bereiden voor je komende bergwandelingen.

Bergwandelen