MENU

Vacature Medewerker Communicatie 38 uur

Ben jij gek op de bergen en vind je het leuk om content te creëren voor hikers? Dit is je kans om je hobby met je werk te combineren! Wij zoeken een Medewerker Communicatie om ons team te versterken.

Alles draait om het creëren van content voor hikers

Wij zoeken een nieuwe collega die kennis heeft over bergwandelen en het maken van mooie tochten, enthousiast wordt om hierover te schrijven en onze boodschappen op de juiste manier bij onze doelgroep weet te krijgen.

Medewerker Communicatie, 38u per week

Dit ga je doen

Als medewerker communicatie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van content over hiken en alles wat daarbij komt kijken. Van informatievoorziening in het kenniscentrum tot inspiratie over de mooiste gebieden en leukste tochten. Ook heb je veel affiniteit met duurzaamheid en ontwikkel je hier mooie contentplannen voor.

Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de hikerscommunity en bent in staat om een netwerk op te bouwen. Je speelt een essentiële rol bij het creëren van communicatieplannen voor verschillende projecten, zoals de bergwandelcampagne, fit en vitaal en huttentochten.nl.

Je bent verantwoordelijk voor het schrijven, redigeren en publiceren van boeiende content op onze kanalen en zorgt ervoor dat onze boodschappen en informatie op de juiste manier bij de doelgroep terechtkomt. Of het nu gaat om actueel nieuws, informatieve blogs, praktische tips in ons kenniscentrum of inspirerende lijstjes, jij zorgt ervoor dat de content aanspreekt, relevant is en de lezers inspireert.

Samen met je collega’s uit het communicatieteam speel je een belangrijke rol in het onderhouden van interactie met onze volgers op social media.

Kortom, jouw werk draagt bij aan het promoten van het hiken, het positioneren van de NKBV onder de community en met jouw talent voor communicatie lever je een waardevolle bijdrage aan het bevorderen en ondersteunen van bergwandelaars in Nederland.

Dit vragen wij

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding richting communicatie
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in een marketing/communicatiefunctie
 • Je werkt projectmatig
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
 • Je bent accuraat en kunt goed zelfstandig werken
 • Je hebt ervaring met Photoshop (is een pre)

Dit bieden wij

 • Een fulltime functie (38 uur per week)
 • Salarisschaal 8 en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor de Sport
 • Vakantiegeld 8%
 • Hybride werken
 • Pensioenregeling bij PFZW
 • Reiskostenvergoeding
 • Sportvergoeding
 • Bijdrage in aanvullende ziektekosten
 • Gratificatie einde jaar
 • Goede opleidingsmogelijkheden

Hier kom je te werken

Je komt te werken in ons Marketing & Communicatie team dat bestaat uit 12 collega’s dat o.a. evenementen organiseert, concepten uitdenkt, uitingen ontwikkelt en op een aantrekkelijke manier communicatie verzorgt richting onze doelgroepen. Er wordt veel gewerkt in projectvorm waardoor er een nauwe samenwerking met andere afdelingen is.

Over de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV)

Wij zijn een sportieve, informele en dynamische vereniging met 72.000 leden. Deze leden delen één passie met elkaar: de liefde voor de klim- en bergsport, het hele jaar door, een leven lang. Wij ondersteunen onze leden om veilig de klim- en bergsport te kunnen beoefenen. Dit doen wij door het geven van advies en voorlichting, organiseren van cursussen, opleidingen en wedstrijden in binnen- en buitenland. Ons streven is om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom voelt. Diversiteit staat bij ons hoog in het vaandel, omdat het bijdraagt aan een betere afspiegeling van de maatschappij. Daarom zetten we actief in op het aantrekken van medewerkers/vrijwilligers met verschillende achtergronden en ervaringen.

Kom je bij ons werken?

Herken jij jezelf in deze functie? Overtuig ons en stuur je CV en motivatie voor 7 januari 2024 naar werken@nkbv.nl.
Vragen? Neem dan contact op met Heleen van der Kaaden (hoofd afdeling M&C) via 0348 484 062.