MENU

Schrijf je in voor het nieuwe wedstrijdseizoen!

Het WAS staat open, de data van alle wedstrijden zijn rond: je kunt je vanaf heden inschrijven voor de boulder- en speedwedstrijden van het nieuwe seizoen!

Naar het WAS

Seniorenwedstrijden

Voor de eerste Speedwedstrijd moet je er snel bij zijn, deze vindt plaats op 16 september in Klimax, België. Dit jaar organiseren we de Speedwedstrijden namelijk samen met België. Eind november is daarbij een Open NK – BK in Leeuwarden. Word jij de snelste wedstrijdklimmer van Nederland en België?

De eerste Boulderwedstrjid van het nieuwe seizoen vangt aan op 14 oktober in een gloednieuwe hal: Monk Hilversum. Het afsluitende NK is op 3 februari 2024. Let op: voor de tweede en derde wedstrijd geldt een maximaal aantal deelnemers. Waarom dat zo is en hoe het werkt met inschrijven, lees je op de pagina Nationale Wedstrijden.

Boulderen

Jeugdwedstrijden

Dit seizoen starten de jeugdwedstrijden wat later dan anders. Op 18 en 19 november zijn de eerste Boulderwedstrijden voor de jongere wedstrijdklimmers onder ons. Ook hierbij een vernieuwing: voorheen ging het om Jeugd A, B, enzovoorts, nu heten deze categorieën U14, U16, U18 en U20, waarbij de U staat voor Under. De uitleg hierbij staat ook op de Nationale Wedstrijden pagina.

Naar het WAS