MENU

Nog langer plezier van je outdoorspullen!

Het Rab Service Centre is aanwezig op het Wandelevent op 2 april in Papendal. Krijg je reparatie en/of reiniging gratis of voor de helft!

Rab Service Centre

Rab Service Centre op het Wandelevent

Neem je kapotte of vervuilde Rab jas of slaapzak of je Lowe Alpine rugzak mee naar het Wandelevent op 2 april in Papendal. Rab en Lowe Alpine zorgen ervoor dat je er nog langer plezier van kunt hebben. Medewerkers van het Equip Service Centre zullen ter plekke gratis kleine reparaties aan Rab en Lowe Alpine producten uitvoeren en je onderhoudsadvies geven. Ook zal er een selectie van goed bruikbare B-keuze artikelen en Second Stitch kleding voor aantrekkelijke prijzen worden aangeboden.

Rab Repair
50% korting op een Repair of een Wash

Hebben je spullen een ingewikkelde reparatie of een wasbeurt nodig? Speciaal voor het Wandelevent krijg je 50% korting op de aanschaf van een Repair of een Wash. Als je het betreffende Rab of Lowe Alpine product meeneemt naar het Wandelevent in Papendal wordt het ingenomen voor reiniging, herimpregnatie of gecompliceerdere (niet-gratis) reparatie. Vervolgens sturen ze het netjes retour naar je huisadres. Aanmelding hiervoor is mogelijk op de website van Rab tot en met donderdag 29 maart.

  1. Log in op de website van Rab (met een anoniem account werkt de code niet).
  2. Bestel een Wash of een Repair.
  3. Gebruik de kortingscode: Rab-Wash-Repair-50*

*De kortingscode geldt alleen op een reparatie of wasbeurt. Er geldt een limiet van twee items.

Terug naar overzicht