MENU

'Free Solo' van Alex Honnold in de bioscoop

Twee weken terug was de Amerikaanse 'free-solo'-specialist Alex Honnold in Nederland voor de promotie van zijn 'Free Solo'. Gemist? Geen zorgen. Binnenkort draait deze documentaire in de bioscoop in Nederland en kaartjes zijn nu te koop! 

Je kent hem nog wel. Op zondag 18 november stond Alex Honnold op de planken in het Carré Theater van Amsterdam voor de promotie van zijn 'Free Solo'. Een documentaire over de voorbereiding op de beklimming van de El Capitan, een negenhonderd meter hoge bergwand, zonder touw of andere beveiliging. En nu wordt Free Solo ook op het grote scherm getoond vanaf 10 januari. Maar voor wie niet kan wachten kan ook een dag eerder gaan naar de voorpremière. Koop je kaartje via Pathe. En op vertoon van je NKBV-ledenpas krijg je ook nog eens € 2 korting. In plaats van € 11 betaal je € 9 voor de voorstelling. Dat doe je door via pathe.nl een kaartje met "korting" te kopen en bij de voorstelling je NKBV-ledenpas te tonen bij de kaartcontrole. 

Lees ook het interview van Roanne van Voorst over Alex's beklimming in Van camper naar vijfsterrenhotel: Alex Honnold on tour