MENU

Cadeautips voor Sint en Kerst 2025

De feestdagen komen steeds dichterbij, en dat betekent niet alleen gezellig samenzijn, maar ook tijd om cadeautjes te scoren voor je familie en vrienden. Of het nu voor Sinterklaas of Kerst is, wij hebben de leukste cadeaus voor wandelaars, klimmers en buitensporters voor je verzameld. Zo kun je je geliefden (of jezelf) echt verrassen!

Duurzame lunchwrap

Duurzame lunchwrap

Ben je op zoek naar een cadeau dat zowel leuk als goed voor de planeet is? Dan is de Boc ’n Roll de perfecte keuze! In plaats van plastic zakjes of aluminiumfolie biedt deze herbruikbare lunchwrap een milieuvriendelijk alternatief. Wat fijn is: je hoeft hem niet met de hand af te wassen, want hij kan gewoon in de vaatwasser. Super handig voor huttentochten, klimtrips of op het werk.

Bestellen

Boek Hiking Trails

Boek Hiking Trails

Droom jij van langeafstandswandelingen? Dan is Hiking Trails het ideale boek. Het neemt je mee op 18 prachtige routes door Europa, variërend van makkelijk tot uitdagend en van kort naar lang. De paden slingeren door groene landschappen, over bergen en langs de kustlijn. Daarnaast komt alles aan bod wat langeafstandswandelen zo bijzonder maakt: het gevoel van vrijheid, jezelf tegenkomen en de trail magic die elke tocht onvergetelijk maakt.

bestellen

Rab Beanie

Rab Beanie

Brrr, de koude dagen komen eraan! Dan is een goede muts zeker geen overbodige luxe. De Rab Essential Beanie houdt je lekker warm wanneer de temperaturen dalen. Deze muts is niet alleen stijlvol, maar ook nog eens comfortabel. Of het nu gaat om een winterwandeling of een tocht in de bergen, waar de temperatuur flink lager kan zijn, deze muts biedt je de bescherming die je nodig hebt tegen de kou.

bestellen

NKBV-Rab toilettas

NKBV-Rab toilettas

Als je op pad gaat, mag een functionele toilettas niet ontbreken. Deze toilettas is ontworpen om je essentiële verzorgingsproducten geordend mee te nemen. Dankzij de verschillende vakjes kun je alles gemakkelijk organiseren, zodat je snel vindt wat je nodig hebt zonder te zoeken. Bovendien is de toilettas compact, waardoor hij moeiteloos in je rugzak past en weinig ruimte inneemt.

bestellen

Bridgedale wandelsokken

Bridgedale wandelsokken

Het mag dan misschien een cliché zijn, maar sokken zijn altijd een goede keuze als cadeau! Zeker wandelsokken, die elke hike een stuk aangenamer maken. Ze houden je voeten droog, zorgen voor de juiste temperatuur, voorkomen blaren en bieden extra comfort. De wandelsokken van Bridgedale zijn perfect voor wandelingen in elk seizoen en beschikbaar in zowel heren- als damesmaten.

bestellen (heren) bestellen (dames)

Nog meer inspiratie nodig?

Check onze webshop voor topo’s, kaarten, uitrusting, NKBV-merchandise en nog veel meer. Op = op!

meer cadeau-ideeën