MENU

Alternatief Dutch Mountain Film Festival

Als bergmensen is de organisatie van het jaarlijkse Dutch Mountain Film Festival het gewend om flexibel om te gaan met veranderende omstandigheden. Gelukkig maar, want doordat er voorlopig geen evenementen georganiseerd mogen worden, moet ook het 10-jarig bestaan van het DMFF anders worden aangepakt.

Ze hadden zich dit jubileum anders voorgesteld. Toch heeft de organisatie met alle coronamaatregelen in het achterhoofd een mooi programma samengesteld voor alle bergliefhebbers. Geniet tussen 3 en 8 november op een veilige manier van de mooiste bergfilms in Limburg

bekijk het programma

Zero altitude

Ook de korte documentaire Zero Altitude over hoe Nederlandse klimmers zoals Tim Reuser, Dennis van Hoek, Marianne van der Steen, Jules Kluwer, Mischa Radt, Pepijn Hogt en Zeno Schaekers thuis trainden tijdens de coronacrisis, is te zien op het grote doek.

Festival online

Vis je naast het net bij de ticketverkoop of kun je niet naar Limburg? Eind november organiseert DMFF nog een online filmfestival waarin alle films 10 dagen lang te bekijken zijn. Zo hoef je de films van de tiende editie van het Dutch Mountain Film Festival niet te missen!