MENU

Zelf een race skiën in Oostenrijk met de ASG game

Heb je zelf al eens in het starthuisje van een wereldbekerwedstrijd skiën gestaan? Het kan vanaf 5 november. Dan lanceert Oostenrijk de Austrian Ski Game (ASG) in Nederland. Op de gratis game kun je vier wedstrijden levensecht meemaken, in Zillertal, op de Ötscher-Hochkar, in Gastein en in Schladming. Game on!

Ontdek het hier

Winterliebe

Oostenrijk maakt zich op voor een nieuwe winter. Nadat vorig jaar alleen de lokale bevolking kon genieten van het enorme pak sneeuw, hoopt het Alpenland dat de extra coronamaatregelen bijdragen aan een mooi wintersportseizoen voor iedereen.

Het Oostenrijkse Toeristenburo in Wenen heeft maar liefst 10 miljoen euro uitgetrokken om toeristen weer naar het land te lokken. Dat gebeurt onder de naam ‘’Winterliebe.’’ Lisa Wedding, de nieuwe CEO van de Österreich Werbung, gaf begin oktober het startschot voor de nieuwe campagne. Onderzoek wijst uit dat de toeristen, onder wie de Nederlanders een prominente tweede plaats innemen, weer volop boeken voor de winter. Oostenrijk heeft een aantal strikte maatregelen genomen om het seizoen goed te laten verlopen. Zo verstrekt het tot en met maart ook aan buitenlanders gratis coronatesten.

Kijk hier voor de laatste update