MENU

Ticino: Cardada Cimetta

Cardada Cimetta, boven Locarno, wordt gewaardeerd om zijn adembenemende uitzichten op Lago Maggiore, het laagste punt van Zwitserland, tot aan de Dufourtop van de Monte Rosa. Combineer dit met het prachtige landschap en het bijzonder aangename klimaat en je hebt je komende vakantiebestemming gevonden.

Vanwege de ligging op het zuiden wordt de berg continu omarmd door de zonnestralen, van zonsopgang tot zonsondergang, en is het een ideale plek voor al je activiteiten gedurende de dag, in alle vier seizoenen.

Cardada Cimetta biedt veel excursies aan die voldoen voor diegenen die op zoek zijn naar ontspannende natuur- en bergwandelingen op heuvelachtige paden, evenals diegenen die meer veeleisende uitdagingen willen aangaan en de omliggende pieken en toppen willen beklimmen door de idyllische bergpaden te volgen.

Vanaf Cardada Cimetta kun je gemakkelijk naar Cima della Trosa, Madone, Avegno (Maggia-vallei), Mergoscia (Verzasca-vallei) en is het het startpunt van "Via Alta Vallemaggia". Volg deze prachtige wandelroutes of stel jouw eigen persoonlijke trip samen; er zijn zoveel opties om uit te kiezen!