MENU

Kies het gebied voor jouw bergvakantie

Hoe maak jij de keuze voor je vakantiebestemming? Wil je blauwe meren, ruige rotsen of glooiende alpenweiden of gaat het bij jou voornamelijk om de hoogte van de bergen of het lekkere eten? En waar begin je dan met zoeken? Vanaf nu start de keuze voor jouw favoriete berggebied bij de NKBV.

Naar welk gebied ga jij?

Niets fijners dan alvast na te denken over je volgende vakantie. Maar naar welk gebied ga je? Wij helpen je op weg. Wie de bergen wil ontdekken, is benieuwd welk land en welk gebied zich het best leent voor zijn plannen. Op onze website vind je vanaf nu pagina's vol met inspiratie voor jouw volgende bergvakantie.

Maar waar moet je heen? Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, of tocht liever dichtbij huis, België of Duitsland? Bekijk wat andere mensen van het gebied vinden en laat je inspireren door een blog. Op de gebiedspagina's vind je alle berghutten en bergsportreizen in het gebied van jouw keuze en navigeer je met een klik naar de toeristenwebsites. Kortom alle informatie bij elkaar voor de beste voorbereiding op een mooi bergsportavontuur.

Mis je België, Duitsland of Spanje? Dat klopt. De pagina's met gebiedsinformatie zijn nog niet af. Meer landen en gebieden volgen zo snel mogelijk.

Tochtenwiki

Gebruikte je voorheen altijd de Tochtenwiki voor het kiezen van je bergvakantie? Geen zorgen, ook de Tochtenwiki is gekoppeld aan de pagina's zodat je in een oogopslag ziet welke tochten je er kunt maken.

Vind je favoriete gebied