MENU

Daarom ben je lid

Inmiddels heeft de NKBV al bijna 58.000 leden en dat is niet zomaar. We noemen een aantal goede redenen om lid te zijn.

Voordelige reisverzekering
De zomer is bijna voorbij en de voorbereidingen op de winter kunnen beginnen. Ga je op wintersport of gewoon de bergen in? Je kunt als lid de voordelige reisverzekering met bergsportdekking afsluiten. De verzekering dekt onder andere off-piste activiteiten, ook bij zelfstandige tochten zonder begeleiding of verhoogde kans op lawines. 
Maar ook in de zomer is onze reisverzekering niet weg te denken bij de avontuurlijke bergwandelaar. Waar jouw avontuur begint, haken veel verzekeraars af. De NKBV niet, onze reisverzekering dekt ook avonturen op ongebaande paden.

10% korting bij Bever
Om de bergen in te gaan heb je een goede uitrusting nodig. Daarom krijg je als lid van de NKBV 10% korting op je aankopen bij Bever, de outdoorspecialist van Nederland.
Hoogtelijn
Bovendien ontvang je 5 keer per jaar het blad Hoogtelijn. Hoogtelijn is het enige allround klim- en bergsportmagazine van Nederland met mooie reportages over wandel- en klimgebieden, verslagen van spraakmakende beklimmingen, tests, materiaalbesprekingen en informatie over techniek en veiligheid. 

50% korting op berghutten
Wanneer je lid bent van NKBV heb je tot 50% korting op je overnachting in meer dan 1200 berghutten! Maak je een toerskitocht en overnacht je in hutten, of maak je huttentochten in de zomer. Je lidmaatschap heb je zo terugverdiend met de huttenkorting

Onderhoud hutten en paden
Samen behouden we de bergen! Door jouw lidmaatschap blijven honderden hutten en paden toegankelijk, waardoor iedereen een kans krijgt om fantastische ervaringen op te doen. Per lidmaatschap draagt de NKBV geld af voor het onderhoud, wat neerkomt op 400.000 euro per jaar.  Dank voor je bijdrage!

Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen om lid te zijn. Bekijk alle voordelen hier.