MENU

Kaderactie 2024

Net als elk jaar heeft Rab ook dit jaar weer een mooie aanbieding voor alle kaderleden van de NKBV. Dit jaar kun je met korting een lichtgewicht slaapzak, fleece en jas bestellen.

Slaapzak Alpine 400

Slaapzak Alpine 400

De Rab Alpine 400 slaapzak is een lichtgewicht slaapzak gevuld met eenden dons, die een uitstekende verhouding tussen warmte en gewicht biedt, mede dankzij de slanke vorm naar het voeteneind toe. De slaapzak maakt gebruik van dons met een fillpower van 650, dat RDS-gecertificeerd is. Samen met een lichtgewicht Pertex Quantum buitenstof en een gerecyclede nylon binnenvoering blijft de Alpine 400 ruim onder de 1 kilogram en als pakket in de fiets- of rugzak is hij goed hanteerbaar.

BEKIJK slaapzak

Maten: standaard 185cm, dames 170cm, XL 200cm

Normale prijs € 350,- Prijs kaderleden € 245,-.

Fleece Superflux

Fleece Superflux

Als je in de bergen bent en maximale bewegingsvrijheid nodig hebt, is de Superflux Hoody een geweldige aanvulling op je uitrusting. Het is bijzonder geschikt voor intensieve activiteiten dankzij de goede pasvorm en duimgaten. Het vest heeft twee zakken die compatibel zijn met een klimharnas en op de borst zit een handig zakje voor bijvoorbeeld een snelle energiesnack. De capuchon is zo ontworpen dat deze perfect onder een helm past. Deze Superflux hoody van Rab is niet alleen flexibel, maar ook warm en tegelijkertijd ademend.

Bekijk herenmodelBekijk damesmodel

Beschikbare kleur heren: Army | Graphene
Beschikbare kleur dames: Deep Heater

Normale prijs € 120,- Prijs kaderleden € 75,-.

Kinetic Alpine 2.0 Jacket

Kinetic Alpine 2.0 Jacket

De Kinetic Alpine 2.0 Jacket is een comfortabele jas die het comfort biedt van een softshell maar wel waterdicht is! Het gerecyclede Proflex™ materiaal wordt gecombineerd met een ademend waterdicht membraan en een vocht afvoerende binnenkant. De verstevigde panelen op de heupen, armen, schouders en capuchon zorgen ervoor dat de jas tegen een stootje kan. De Kinetic Alpine 2.0 is heerlijk stretchy, wat veel bewegingsvrijheid en comfort biedt. De helmet-compatible capuchon, waterbestendige Aquaguard ritsen en gemakkelijke verstelbare capuchon en manchetten maken de Kinetic Alpine 2.0 een must-have voor iedere bergsporter.

Bekijk herenmodelBekijk damesmodel

Beschikbare kleur heren: Orion Blue
Beschikbare kleur dames: Red Grapefruit of Ultramarine

Normale prijs € 330,- Prijs kaderleden € 210,-.

Waar kan ik de producten passen en uitproberen?

Tijdens de Bergsportdag op 17 maart kan je tussen 11 en 13 uur in zaal 5 al je vragen stellen en passen.

Hoe bestel ik de producten?

Als je de maat weet, kun je een jas en/of rugzak bestellen via onderstaand formulier. Op het formulier geef je ook aan in welke winkel je de producten wilt ophalen:

 • Kathmandu (Utrecht en Amsterdam)
 • Zwerfkei (Woerden)
 • OutdoorXL (Barendrecht)
 • Spacsport (Nijmegen)

Levering

De producten worden ALLEEN via deze winkels geleverd en worden niet verstuurd. Je kunt de producten dus zelf ophalen in een winkel naar keuze. Als je voor 1 maart bestelt, dan zorgen wij ervoor dat de spullen voor 1 april in de gekozen winkel zijn. Bestel je na 1 maart maar voor 19 maart, dan is het rond 1 mei in de winkel naar keuze beschikbaar.

Actievoorwaarden

 • Deze actie geldt alleen voor kaderleden van de NKBV.
 • Je mag elk product 1 keer bestellen.
 • De jas en fleece worden bedrukt met het NKBV- logo.
 • De bestelde producten worden NIET thuisbezorgd, maar zijn op te halen in verschillende buitensportwinkels in Nederland.
 • Je rekent de afgenomen producten af in de winkel bij het ophalen.
 • Het is niet mogelijk de producten te ruilen voor een andere maat. Zorg ervoor dat je zeker bent van de maat voordat je een bestelling plaatst.
 • Je ontvangt bericht van de winkel als je producten daar geleverd zijn, wij zullen dus je gegevens met de betreffende winkel delen.

Bestellen

Je kan tot 19 maart 2024 gebruik maken van deze aanbieding.

klik hier om te bestellen