CURSUSSEN EN REIZEN

NKBV-Bergsportreizen

Grootste specialist van Nederland
De NKBV is op het gebied van bergsportreizen de grootste specialist van Nederland. 
Of het nu gaat om een ééndaagse workshop, meerdaagse cursussen of mooie reizen naar afgelegen berggebieden, voor elke leeftijd en op ieder niveau is er wel een reis te vinden. De NKBV heeft aanbod voor bergwandelaars, alpinisten en sportklimmers. Ook zijn er reizen en cursussen in andere disciplines zoals mountainbiken en canyoning.

Waarom kies je voor NKBV Bergsportreizen?
Alle workshops, cursussen en reizen worden begeleid door gekwalificeerde NKBV-instructeurs/tochtleiders en/of berggidsen. De reizen en cursussen vinden plaats in kleine groepen. Daarnaast heeft de NKBV geen winstoogmerk.


Zomer- en winterprogramma
De NKBV heeft ieder jaar een zomerprogramma en winterprogramma. Van beide programma's wordt een reisgids verzonden naar de NKBV-leden. Het programma is ook te zien op www.bergsportreizen.nl
Het winterprogramma is te boeken vanaf half september. Het zomerprogramma is te boeken vanaf eind december.

> Klik hier voor het totaal aanbod van cursussen en reizen

Regionaal aanbod

's-Avonds, in het weekend, van januari tot en met december, en gewoon in de buurt, worden tal van leuke en interessante activiteiten georganiseerd. Of het nu gaat om een lezing over de beklimming van een Himalaya-reus, een sportklimcursus, een dagwandeling door een mooi natuurgebied of een klettersteigworkshop: je bent als NKBV-lid van harte welkom om in te stappen en deel te nemen! Met de NKBV Regio's, de Studenten Alpen Clubs (SAC's), 50Plus en Zwerftochten beleef je de bergsport het hele jaar door. Klik hier voor meer informatie.


NKBV-opleidingen

Bij de NKBV kun je NOC*NSF gecertificeerde opleidingen volgen om begeleider, instructeur, trainer, jury of routebouwer te worden in de klim-en bergsport. Ga naar de NKBV-academie voor onder andere een overzicht van alle NKBV-opleidingen en hoe je hiervoor kunt aanmelden.

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?