ACTUEEL - SPORTKLIMMEN

rss

Don en Lynn klimmen tot halve finale op Wereld Jeugdkampioenschappen Sportklimmen

15 augustus 2018 01:00:00 Don en Lynn klimmen tot halve finale op Wereld Jeugdkampioenschappen Sportklimmen

Afgelopen week hebben Don van Laere en Lynn van der Meer beiden de halve finales behaald tijdens de Wereld Jeugdkampioenschappen Sportklimmen. In Moskou eindigde Don uiteindelijk als 14e bij de heren junioren boulderen. Lynn pakte een 17e plek tussen de dames junioren lead.

Lees meer

Alleen met de klimjaarkaart toegang tot Belgische klimgebieden

02 augustus 2018 01:00:00 Alleen met de klimjaarkaart toegang tot Belgische klimgebieden

In tegenstelling tot andere Europese landen, liggen de klimgebieden in België vrijwel altijd op privéterrein. Als NKBV-lid kun je toegang krijgen tot deze gebieden door een klimjaarkaart te kopen. Met die klimjaarkaart ondersteun je het onderhoud van de rotsmassieven.

Lees meer

Lynn van der Meer en Don van Laere naar WJK Moskou

01 augustus 2018 01:00:00 Lynn van der Meer en Don van Laere naar WJK Moskou

Volgende week vinden in Moskou de wereldkampioenschappen Lead, Speed en Boulder voor de jeugd plaats. Ook een delegatie van Jong Oranje reist af naar Rusland. Lynn van der Meer komt uit in de discipline Lead bij de Junioren, Don van Laere neemt de Boulder Junioren voor zijn rekening. Julia Meijer en Paul Brand hadden zich ook voor het kampioenschap geplaatst, maar kunnen door omstandigheden niet deelnemen.

Lees meer

CEAT Meet in Ettringen 15 en 16 september

30 juli 2018 01:00:00 CEAT Meet in Ettringen 15 en 16 september

De Commissie Expedities Alpiene Topsport (CEAT) van de NKBV organiseert een Meet weekend op zaterdag 15 en zondag 16 september in het Duitse Ettringen. De Meet is bedoeld voor enthousiaste alpinisten en rotsklimmers die vooral veel met elkaar willen klimmen.

Lees meer
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?