MENU

Topsport Sponsors

De NKBV werkt in de Topsport samen met de volgende partners.

RAB

Oprichter Rab Carrington kon twee dingen in het leven, erg goed: klimmen en slaapzakken maken. Hij wist uit eigen ervaring wat je nodig hebt als je buiten of in een tentje slaapt. Donsjassen en donsslaapzakken zijn de producten waar zijn bedrijf Rab groot mee is geworden. In de ontwikkeling van deze donsproducten werkt Rab samen met verschillende universiteiten. Binnen het bedrijf gaan wetenschap en ambacht hand in hand. Carrington is inmiddels geen eigenaar meer van Rab Equipment, maar het outdoormerk blijft een begrip in de bergsportwereld.

samenwerking

AXIS

Axis Round Edges is leverancier van klimgrepen. Axis klimgrepen en klimwanden zijn ontworpen en geproduceerd door Frank Bogerman uit Rotterdam. Alle grepen hebben een typisch Axis ontwerp: vriendelijk voor je vingers en zeer goed geproduceerd, ideaal voor lange, intense en aangename trainingen.
Axis klimwanden zijn ontworpen voor verschillende soorten klimmers. Beginnende klimmers of kinderen hebben een ander klimwand nodig dan ervaren en professionele klimmers op zoek naar een perfecte trainingsfaciliteit.

VERTIGO

Vertigo Climbing Structures & Equipment BV is opgericht in 1996 door een aantal enthousiaste klimmers. Voor deze tijd werden door de oprichters ook al klimwanden gebouwd, en grepen gemaakt. Sommige in eigen beheer, andere bij bedrijven.

LOTTO

De Lotto is een stichting zonder winstoogmerk die 50 jaar geleden is opgericht om de sport te financieren. Alle sportbonden profiteren sinds die tijd van de Lotto-gelden via de sportkoepel NOC*NSF. Van de Lotto inkomsten gaat 70% naar de sport, de rest gaat naar goede doelen op het gebied van welzijn, cultuur en gezondheid. Speel je Lotto, dan steun je de sport!

NATIONALE TRAININGSCENTRA

NEOLIET


Neoliet is opgericht in 1992 door zevenvoudig Nederlands Kampioen Erik Jacobs. Neoliet is uitgegroeid tot een bedrijf met zes grote professionele klimcentra in Nederland en Duitsland met in totaal circa 14.000 m2 klimoppervlak en 1.700 routes.

MOUNTAIN NETWORK

Mountain Network staat voor meer dan 25 jaar ervaring in de klim- en bergsport. De organisatie heeft vijf klimhallen in Nederland, een outdoorlocatie in de Belgische Ardennen (nabij Dinant) en in de Franse Alpen (Mont Blanc, Chamonix). Mountain Network verzorgt niet alleen klim- en bergsportactiviteiten, groepsarrangementen en cursussen op de eigen locaties, maar bouwt ook klimwanden, levert klimmaterialen en organiseert bergexpedities naar aansprekende bergtoppen over de gehele wereld.

STERK


Boulderhal Sterk heeft ruim 500m2 boulderwand met 12 circuits. De 12 circuits hebben voor ieder niveau wat te boulderen, van makkelijk tot moeilijk. Naast de circuits zijn er ook uitgebreide trainingsfaciliteiten speciaal voor de boulderaars die écht Sterk willen worden. Er is onder andere een trainingswand, stokjesbord, campusbord en vingerborden.

DELFTS BLEAU


De naam Delfts Bleau is afgeleid van Fontainebleau, het bouldermekka van de wereld. Voor deze naam is gekozen omdat er in Bouldercentrum Delfts Bleau, net als in Fontainebleau, mogelijkheden voor iedereen zijn. Of je nu beginner of topboulderaar bent, in alle gevallen zijn er voldoende mogelijkheden om lekker te kunnen boulderen.

Interesse in een samenwerking met de NKBV of adverteren? Neem contact op met sponsormanager Patrick Baars (patrick.baars@nkbv.nl)