OSPREY RUGZAKKENOSPREY RUGZAKKEN

In 1974 startte Mike Pfotenhauer in Santa Cruz, Californië, met de ontwikkeling van op maat gemaakte rugzakken, eerst voor zichzelf en nadien voor vrienden. Het merk Osprey, met een visarend als logo, was geboren. Net zoals meer dan 40 jaar geleden toen Pfotenhauer op zoek was naar de perfecte pasvorm, houdt Osprey bij de ontwikkeling van nieuwe producten nog steeds rekening met de vele verschillende lichaamsvormen bij mannen en vrouwen. Door middel van de verstelbare schouderbanden, borstriem en heupbanden bieden de Osprey backpacks ontzettend veel comfort. Of je nu gaat wandelen, klimmen, toerskiën, fietsen, hardlopen of trail runnen, voor elke outdooractiviteit heeft het merk wel een aangepaste oplossing.

Osprey is een gespecialiseerde producent die uitsluitend rugzakken en tassen ontwikkelt en produceert. Onderzoek en ontwikkeling gebeurt nog steeds in het hoofdkantoor in de VS en de focus ligt voor 100% op kwaliteitsvolle rugzakken.

Veelzijdigheid en optimale ventilatie

Hikers zijn vaak op zoek naar een lichte en veelzijdige rugzak. Al 10 jaar perfectioneert Osprey de iconische Talon (voor mannen) en Tempest reeks (voor dames). Dit is de perfecte all-round lichtgewicht backpack. Ze zijn voorzien van een verstelbare ruglengte  voor een perfecte pasvorm.

Het slim ontworpen AirScape accordeon rugpand uit schuim gecombineerd met een naadloze dragende heupgordel bevordert de luchtstroom en zorgt voor een nog comfortabelere draagervaring. Het rugsysteem van de Tempest heeft een indrukwekkende, specifiek vrouwelijke pasvorm met een ergonomisch gevormde heupgordel, schouderbanden en rugpand.

Het speciale "Stow-on-the-Go" systeem zorgt er voor dat je je wandelstokken tijdens het wandelen  razendsnel kan opbergen en weer pakken. Daarnaast is bij dit ontwerp rekening gehouden met het eventuele gebruik van een waterreservoir zodat je bij warmte goed gehydrateerd blijft. In vegelijking met vele 

andere rugzakken zijn de heupbanden langer dus de tas draagt echt goed op je heupen. Je kan indien nodig een (fiets)helm aan de voorkant bevestigen via het LidLock helmbevestigingssysteem, zodat dit niet ten koste gaat van je pakruimte. Ongeacht het avontuur, Talon en Tempest zijn er voor jou.

De Talon voor mannen is beschikbaar in volgende afmetingen: 44L, 33L, 22L, 18L, 11L en heuptasversie van 6L.De Tempest voor dames is beschikbaar in 40L, 30L, 20L, 16L en 9L uitvoering.

Duurzaamheid staat garant voor een lange levensduur

Osprey voert duurzaamheid hoog in het vaandel. De tassen worden vervaardigd uit duurzame materialen om een lange levensduur te garanderen. Uit zorg voor onze leefomgeving tracht het merk indien mogelijk in de eerste plaats rugzakken te herstellen in plaats van het product te vervangen.

https://www.ospreyeurope.com/nl_en/

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?