VOORDELEN

Klik hier om direct lid te worden

Als NKBV-lid ondersteun je niet alleen het onderhoud aan berg- en klimgebieden. Je profiteert ook van veel voordelen. Op deze pagina staan alle voordelen op een rijtje.

Tot 50% korting in meer dan 1200 berghutten in Europa
Op vertoon van je NKBV-lidmaatschapspas krijg je tot 50% korting op de overnachting in de meeste berghutten van de Alpenverenigingen. Lees hier meer

10% korting op de hele collectie bij Bever, dé outdoorspecialist!
Bever is een partner van de NKBV. Op vertoon van je NKBV-lidmaatschapspas ontvang je 10% korting op de collectie. Lees hier de voorwaarden.

Een voordelige reisverzekering voor jouw avontuurlijke vakantie, voor slechts € 31,90 per jaar
De NKBV-verzekering geeft dekking voor je klim- en bergsportactiviteiten, in & outdoor, ski, duik en andersoortige vakantieactiviteiten over de gehele wereld.  Zo valt wandelen buiten de paden en off-piste skiën/snowboarden binnen de dekking van deze verzekering. Ook bezoeken aan klimhallen en indoor skicentra behoort tot de dekking. 

Collectiviteitskorting bij Zilveren Kruis Achmea
Speciaal voor sportievelingen heeft Zilveren Kruis met NOC*NSF en diverse sportbonden een zorgverzekering ontwikkeld met collectieve korting en voordelen. Ga naar de website voor meer informatie en het afsluiten van je zorgverzekering.

€ 5,- korting op een skipas in SnowWorld
Op vertoon van je NKBV-ledenpas krijg je in SnowWorld € 5,- korting op je skipas.

Tot 55% korting op je skihuur bij Skiset
Afreizen naar je wintersportadresje zonder onhandig skimateriaal te vervoeren? Dat kan als je je ski- en snowboardmateriaal alvast in Nederland huurt en ze pas ophaalt op je wintersportbestemming. Als NKBV-lid krijg je 5% extra korting bovenop de korting die je al hebt wanneer je via Skiset huurt.

10% korting op je materiaalhuur bij Basecamp
Heb je materiaal nodig voor je activiteiten in de bergen, maar wil je het (nog) niet aanschaffen? Bij Basecamp krijgen NKBV-leden 10% korting op de kosten van materiaalhuur. 

Tot 25% korting in klimhallen op entree en sportklimcursussen
Op vertoon van je NKBV-ledenpas ontvang je korting in een aantal klimhallen in Nederland. Kijk hier voor een overzicht van klimhallen waar je korting ontvangt.

5x per jaar gratis magazine Hoogtelijn
Hoogtelijn is het enige allround klim- en bergsporttijdschrift van Nederland met mooie reportages over wandel- en klimgebieden, verslagen van spraakmakende beklimmingen, testen en materiaalbesprekingen en informatie over techniek en veilgheid. 

Toegang tot de Belgische rotsmassieven met de Klimjaarkaart 
Alleen de NKBV-klimjaarkaart geeft toegang tot grote klimmassieven in België die meestal op privégrond liggen. Je kunt de kaart voordelig aanschaffen in je eigen MijnNKBV omgeving.

Leen gratis boeken, kaarten, topo's en bergsportmagazines in NKBV Bibliotheken
Wil jij je vakantie plannen? Dan is de NKBV Bibliotheek het ideale startpunt!
Er zijn vijf NKBV Bibliotheken in het land, beheerd door vrijwilligers met een flinke dosis aan klim- en bergsport ervaring. Zij kunnen je voorzien van persoonlijk advies over het gebied waar jij naartoe wilt.

20% korting op de online wePowder Safety Academy
Online Safety Academy met verschillende modules waarin off-piste skiërs alles kunnen leren over lawinekunde en veiligheid. Je vindt de kortingscode in MijnNKBV.

gratis mountainbike-check bij Mountainbike-Adventures.nl in Velp, mountainbikepartner NKBV-Bergsportreizen.nl

10% korting op mountainbikeonderhoud bij Mountainbike-Adventures.nl in Velp, mountainbikepartner NKBV-Bergsportreizen.nl

10% korting op het gehele aanbod van Interhome

o   Surf naar www.interhome.nl/?partnerid=NL1001379

o   Zoek je gewenste accommodatie en klik op ‘boeken’

o   Vul bij ‘bedrijfsactiecode’ de code ‘NKBV10’ in

o   De korting wordt automatisch verwerkt

o   Telefonisch boeken kan ook altijd via 070-4141000 (24 uur per dag, 7 dagen per week) ovv van NL1001379 en code NKBV10

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?