MENU

Kwartaalactie | Word lid voor maar €5

Wil jij graag de bergen of rotsen in? Goed nieuws! In het laatste kwartaal van het jaar hebben we een mooie actie voor zowel nieuwe als bestaande leden. Zo word je NKBV-lid voor maar € 5 en krijg je een paar Rab handschoenen t.w.v. € 25 cadeau. Ben je al lid? Dan sluit je heel voordelig de NKBV-reisverzekering af en/of koop je de klimjaarkaart met 50% korting.

De NKBV verbindt mensen met een passie voor bergsport

De NKBV is er om jou alles te laten halen uit je favoriete klim- en bergsportactiviteiten. Als lid maak je gebruik van een aantal unieke voordelen zoals korting op je overnachting in berghutten en een voordelige reisverzekering. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je vakantie heb je daarnaast toegang tot uitgebreide informatie in het kenniscentrum en ontvang je Hoogtelijn, het enige allround klim- en bergsportmagazine van Nederland

Sluit je aan bij de grootste bergsport community van Nederland!

Word lid voor € 5

Als NKBV-lid draag je bij aan behoud en onderhoud van paden, routes en hutten in de bergen. Bezoek je deze winter nog een berghut? Dan krijg je als dank voor je lidmaatschap tot 50% korting op je overnachting. Als je nu lid wordt voor € 5 (normaal € 52,50) voor de laatste maanden van 2021, ontvang je een paar Rab handschoenen t.w.v. € 25 cadeau!

De Geon Glove is een lichtgewicht crossover voor het hele jaar door voor technische bergprestaties en dagelijkse warmte! **Heren maat S is niet meer op voorraad**

Meer informatie over het lidmaatschap

Direct lid worden

Reisverzekering voor € 17,50

De NKBV-reisverzekering met bergsportdekking hebben we speciaal voor onze leden ontwikkeld. De verzekering heeft een dekkingsperiode van 60 aaneengesloten dagen en biedt alles wat een normale doorlopende reisverzekering biedt, plus een extra dekking voor bergsportrisico’s. Bestaande en nieuwe leden kunnen de NKBV-reisverzekering heel voordelig afsluiten. In de laatste maanden van 2021 kost de reisverzekering je nog maar € 17,50 (normaal tarief € 38,75).

Meer informatie over de reisverzekering

Ik ben al lid Ik ben nog geen lid

Klimjaarkaart voor € 10

Ben jij al lid en ga jij graag een keer klimmen in de Belgische klimgebieden? Dan kun je voordelig de klimjaarkaart aanschaffen voor € 10 (normaal tarief € 20). Je hebt met de klimjaarkaart toegang tot de grootste en mooiste Belgische klimgebieden. Dit zijn er inmiddels 32! De NKBV draagt jaarlijks € 100.000 bij voor de toegang van Nederlandse klimmers en voor het onderhoud van de klimgebieden. Als klimjaarkaarthouder ondersteun je dus ook dit onderhoud. Op dit moment zijn de corona regels naar België aangescherpt, via onze site houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Meer informatie over de klimjaarkaart

Klimjaarkaart aanvragen

Actievoorwaarden

  • De actie geldt voor alle lidmaatschapsvormen
  • De actieprijzen is alleen geldig voor het resterende maanden van dit kalenderjaar
  • Je kunt alleen gebruik maken van deze actie onder de voorwaarde dat je ook in het kalenderjaar 2022 lid blijft
  • De actieprijs voor de reisverzekering is geldig voor alle leeftijden vanaf 5 jaar
  • Je krijgt de Rab handschoenen wanneer je je aanmeldt voor een nieuw lidmaatschap en zolang de voorraad strekt
  • De aangevraagde maat handschoenen kan alleen worden geleverd zolang de voorraad strekt
  • De actie is geldig van 1 okt t/m 31 dec 2021