<![CDATA[NKBV actueel]]> <![CDATA[Vacature medewerker financiĆ«le administratie]]> Het NKBV-kantoor is op zoek naar een medewerker financiële administratie om ons team te versterken. Word jij onze nieuwe collega?

]]>
<![CDATA[Laatste ronde eerstbeklimmingen Expeditie Academie]]> <![CDATA[Ragna Debats is Wereldkampioen Skyrunning van 2018!]]> <![CDATA[Jorg Verhoeven stopt met wedstrijdklimmen]]> Happy (and a tiny bit sad) to announce that the WCH Innsbruck will mark the end of my competition career. Met deze tekst en een toepasselijke foto verraste Jorg Verhoeven (33) zijn duizenden volgers op Instagram vlak voor de start van de WK sportklimmen 2018. Zo kondigt hij het einde aan van een carrière die het grootste deel van zijn leven heeft geduurd. ]]> <![CDATA[Mooie afsluiting van WK Sportklimmen in Innsbruck]]> Het WK Sportklimmen 2018 in Innsbruck wordt zondag 16 september met een mooie Closing Ceremony afgesloten. Wij blikken alvast terug op dit fantastische WK met mooie resultaten. ]]> <![CDATA[NKBV-forum tijdelijk uit de lucht]]> De NKBV is bezig met het vernieuwen van de website. Leden die gebruik maken van het NKBV-forum hebben vanaf 1 oktober tijdelijk geen toegang tot het forum. 
]]>
<![CDATA[Kom helpen op Clean-Up Day!]]> Op zaterdag 22 september organiseert de FLERA (Fédération Luxembourgeoise d'Escalade) een Clean-Up Day (schoonmaakdag) in klimgebied Wanterbaach in Berdorf. Help ook mee met het opruimen en schoonmaken van dit klimgebied. 

]]>
<![CDATA[Weer vier eerstbeklimmingen Expeditie Academie]]> <![CDATA[Twaalf Nederlanders van start op WK Skyrunning 2018 in Schotland]]> <![CDATA[Laatste optreden Jorg Verhoeven tijdens het WK aankomend weekend]]> Van 6-16 september vertegenwoordigen vier Oranje klimmers en drie paraklimmers Nederland tijdens de WK Sportklimmen en -Paraklimmen in het Oostenrijkse Innsbruck. 

]]>