Word jij ons financieel geweten?

28 Juni 2018 11:16:57

Het NKBV-bestuur is op zoek naar een nieuwe penningmeester. Word jij ons financieel geweten? Je bent een kei in cijfers en hebt bestuurlijke ervaring met de financiële bedrijfsvoering van een (middel) grote organisatie. Kom ons bestuur versterken met als jouw deskundigheid het financieel beheer van onze vereniging en word mede verantwoordelijk voor het beleid en de strategie van de NKBV!

Wat doe je?
Met een team van 5 medebestuurders ben je verantwoordelijk voor het beleid en de strategie van de NKBV met als jouw deskundigheid het financieel beheer van de NKBV. Je bent verantwoordelijk voor het financiële beleid van de vereniging, adviseert het bestuur en directie in financiële zaken en vindt het leuk om op onze Vergadering van Afgevaardigden (2x per jaar) te vertellen over de financiële kant van het beleid.

Bekijk een uitgebreidere profielomschrijving

Kwaliteiten, achtergrond en inzet
Je bent lid van de NKBV of wilt dat worden, hebt bestuurlijke ervaring met de financiële bedrijfsvoering van een (middel-) grote organisatie en beschikt over financiële en bedrijfseconomische deskundigheid en kennis op het gebied van fiscale zaken en subsidies.

In de rol van financieel bestuurder overleg je met de directeur, de business controller en de accountant van de NKBV en met de financiële commissie die aan de VvA rapporteert. Veel informatie en overleg kan via mail en telefoon, 6x per jaar vergaderen we met het bestuur in Woerden of elders in het land.

Team
Het bestuur bestaat op dit moment uit zes mannelijke bestuursleden die hun rol vanuit passie voor de bergen en betrokkenheid bij de vereniging uitvoeren. Dit alles op collegiale basis. Sleutelwoorden hierbij zijn: vertrouwen, betrokken, eerlijk en kritisch. We zouden graag een vrouw in ons team verwelkomen.

Vergoedingen
We vergoeden de gemaakte kosten zoals reis- en verblijfkosten en je hebt natuurlijk de mogelijkheid om onze evenementen te bezoeken. 

Gewoon doen!
Wil je graag iets voor de NKBV betekenen, bouwen aan je bestuurlijke ervaring en voldoe je aan het gevraagde profiel? Neem dan contact op met Joachim Driessen, voorzitter van de NKBV, via voorzitter@nkbv.nl

Terug naar het overzicht
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?