Vacature: Projectcoördinator Marketing & Communicatie

06 September 2016 09:02:38

De NKBV verbindt mensen met een passie voor bergwandelen, alpinisme en sportklimmen. Het hele jaar door, een leven lang. De NKBV geeft vorm aan het verlangen om hoogte te beleven. Samen, op alle niveaus, gedreven en met respect. Voor haar 60.000 leden wil de NKBV bergen verzetten.

Op dit moment is er ruimte op de afdeling en daarom zijn we op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken als:

Projectcoördinator marketing & communicatie
32 uur per week

De functie
Als  projectcoördinator marketing & communicatie vervul je een zeer afwisselende en veelzijdige functie. Je bent projectleider van diverse evenementen zoals onze Bergsportdag, BergsportAwards en Kennismakingsdag en zorgt ervoor dat de NKBV op externe evenementen als de Fiets- en Wandelbeurs zich op een goede wijze presenteert. Daarnaast begeleid je de productie van diverse uitingen zoals brochures, advertenties of posters en ben je verantwoordelijk voor een aantal internetprojecten.

Je talent
Je kan goed constructief en creatief meedenken in het verbeteren en uitbreiden van onze dienstverlening. Je bent in staat taken en projecten zelfstandig uit te voeren binnen multidisciplinaire teams en hebt ervaring in het informeren en aansturen van externe bureaus.

Wij vragen
  • Een afgeronde HBO-opleiding in marketing & communicatie
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in marketing & communicatie en projectmanagement
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Iemand die organisatorisch sterk en accuraat is en die goed zelfstandig kan werken
  • Ervaring in creatieve conceptontwikkeling van communicatie- en marketingcampagnes
  • Ervaring in opdrachtgeverschap naar externe bureaus (vormgevers, webbouwers en leveranciers promotiematerialen)
  • Ervaring met Photoshop
  • Ervaring met Illustrator en Indesign is pre

Wij bieden 
Een uitdagende functie op de afdeling marketing en communicatie bij een middelgrote Nederlandse sportbond. Het team bestaat uit vijf medewerkers en een hoofd van de afdeling. Het betreft een parttime functie van 32 uur in Woerden met uitstekende arbeidsvoorwaarden en salariëring conform salarisschaal 8  van de CAO Sport.

Wie zijn wij 
De leden van de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) delen één passie met elkaar: liefde voor de bergen. Wij ondersteunen onze leden met informatie en advies. Daarnaast zijn NKBV-leden top verzekerd en profiteren ze van aantrekkelijke voordelen, zoals korting in 1.200 hutten in de Alpen. De NKBV is op het gebied van bergsportreizen de grootste specialist van Nederland. Om er zeker van te zijn dat iedereen goed voorbereid en veilig de bergen in gaat, worden de NKBV-reizen, workshops en cursussen begeleid door gediplomeerde gidsen of instructeurs. De NKBV heeft aanbod voor bergwandelaars, alpinisten en sportklimmers in zomer en winter en biedt ook reizen en cursussen in andere disciplines zoals mountainbiken en canyoning.

Wil je bij ons komen werken?  
Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Stuur dan voor dinsdag 20 september een uitgebreide en creatieve motivatie inclusief cv naar werken@nkbv.nl. Wij houden de eerste ronde gesprekken op vrijdag 23 september. Voor vragen over de functie kun je terecht bij Heleen van der Kaaden, telefoon (0348) 484069.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het overzicht
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?