Vacature: Online Marketeer

02 November 2016 08:32:06

Heb je een passie voor het opzetten van online campagnes en ben je zowel creatief als analytisch? Dan zijn wij per 1 januari 2017 op zoek naar jou.

Vacature online marketeer, fulltime

De functie
Als online marketeer verhoog je onze merkbekendheid en conversies, en weet op het juiste moment de juiste kanalen in te zetten om onze doelgroep te bereiken. Je bedenkt online, social en mobile campagnes en voert die uit. Daarnaast personaliseer je content op basis van webanalytics en CRM-data. Uiteraard volg je marktontwikkelingen en signaleer je nieuwe trends.

Je talent
We zoeken iemand die met kennis van zaken de juiste analyses opzet, uitvoert en inzicht geeft. UX, SEA, GA, SEO, social advertising, remarketing en e-mailmarketing zijn geen vreemde termen voor je en je wilt die zo goed mogelijk inrichten en monitoren. Je bent commercieel en hebt een eigen kijk op online marketing.

Je hebt:

  • Een afgeronde HBO-opleiding in online marketing
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Affiniteit met bergsport en outdooractiviteiten is een pre

Je bent:

  • Analytisch
  • Stressbestendig en initiatiefrijk
  • Organisatorisch sterk, accuraat en zelfstandig
     

Wij bieden 
Een nieuwe, leuke en uitdagende functie bij een middelgrote sportbond op de afdeling Marketing & Communicatie. Het team bestaat uit zes medewerkers en het hoofd van de afdeling. Het betreft een functie voor 38 uur per week in Woerden. De arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform salarisschaal 8 van de CAO voor de Sport.

Over de NKBV
De NKBV verbindt mensen met een passie voor de klim- en bergsport. Om de leden zo veel mogelijk te helpen bij het beoefenen van hun sport geeft de NKBV informatie en advies, en organiseren we een uitgebreid aanbod aan bergsportreizen en -cursussen. Voor onze 60.000 leden willen we bergen verzetten.

Meer informatie over de vereniging en ons aanbod vind je op nkbv.nl en bergsportreizen.nl.

Wil je bij ons komen werken? 
Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Stuur dan voor 15 november je motivatie en cv naar werken@nkbv.nl  t.a.v. Heleen van der Kaaden. Het eerste gesprek is op maandag 21 november. Voor vragen over de functie kun je terecht bij Heleen van der Kaaden, hoofd Marketing & Communicatie: (0348) 484069.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Terug naar het overzicht
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?