Vacature: Medewerker Sport en Opleidingen

06 September 2016 13:10:05

De NKBV verbindt mensen met een passie voor bergwandelen, alpinisme en sportklimmen. Het hele jaar door, een leven lang. De NKBV geeft vorm aan het verlangen om hoogte te beleven. Samen, op alle niveaus, gedreven en met respect. Voor haar 60.000 leden wil de NKBV bergen verzetten.

Op het NKBV-bureau te Woerden zoeken wij per direct voor de afdeling Sport een nieuwe collega (m/v). 

Medewerker Sport en Opleidingen
circa 30-38 uur per week

De functie
Als medewerker Sport en Opleidingen bij de NKBV houd je je bezig met organisatorische en administratieve werkzaamheden binnen de NKBV-Academie: Je organiseert (internationale) opleidingen en bijscholingen voor sportklim- en alpien kader, verwerkt inschrijvingen en beheert de website van de NKBV-Academie. Je werkt samen met verschillende sporttechnische commissies en verstrekt telefonische en schriftelijke informatie over opleidingen, licenties en bijscholingen aan (potentiële) deelnemers. Je bekijkt samen met diverse experts welke opleidingen en bijscholingen NKBV- kaderleden nodig hebben.
Daarnaast biedt de functie ruimte om deel te nemen in verschillende projectgroepen om de sport verder te helpen ontwikkelen, dan wel de NKBV te presenteren op verschillende evenementen.

Je talent
Organiseren kun je als de beste en je weet onze (potentiële) deelnemers altijd op een klantvriendelijke en correcte wijze te benaderen. Je functioneert goed in projectteams en kunt goed zelfstandig werken. Het snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden is hierbij voor jou geen probleem.

Je bent in staat om onderlinge verbanden te zien tussen de verschillende werkprocessen en deze zelf (verder) te ontwikkelen. Je weet van aanpakken en kunt goed werken onder tijdsdruk. Je vindt het geen probleem om met enige regelmaat buiten kantoortijden aanwezig te zijn bij bijeenkomsten met vrijwilligers of in het weekend te ondersteunen bij een van de vele evenementen die de NKBV organiseert.

Jouw passie voor de klim- en bergsport maakt het werken in deze sportieve omgeving nog leuker en bij voorkeur heb je alpiene ervaring en ben je gedreven om je hierin verder ontwikkelen. De context van (alpiene) opleidingen en bijscholingen is jou bekend.

Wij vragen

  • HBO-opleiding met bij voorkeur een HBO sportmanagement opleiding
  • Ervaring in het werken in een klantgerichte organisatie
  • Ervaring in het managen van vrijwilligers
  • Actuele kennis van en ervaring in de klim- en bergsport
  • Goede computervaardigheden
  • Ervaring met werken met relatiemanagementsystemen en databases
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • Goede kennis van de Engelse en Duitse taal
  • Ervaring met projectmatig werken
  • Ervaring met het organiseren van internationale opleidingen en bijscholingen

Wij bieden
De afdeling Sport is een dynamisch team dat in de gehele breedte van de klim- en bergsport actief is. De afdeling bestaat uit vijf medewerkers, de bondstrainers en het hoofd van de afdeling. Het team organiseert wedstrijden (competities, NK’s, etc) voor de diverse wedstrijddisciplines binnen de klim- en bergsport, verzorgt de trainingen en uitzendingen van het Nederlands team. Verder ontwikkelt en coördineert de afdeling de ontwikkeling van opleidingen en bijscholingen en houdt zich actief op de hoogte van alle sporttechnische ontwikkelingen binnen de klim- en bergsport. Het team beheert alle cursus- en opleidingsmaterialen voor de klim- en bergsport en de bijbehorende leermiddelen. Ook wordt de kwaliteitsborging van de diverse NKBV-opleidingscentra hier gecoördineerd. De afdeling werkt samen met diverse partners in Nederland en buitenland die in klim- en bergsport actief zijn, zowel vrijwilligers als professionals.

Wie zijn wij

De leden van de NKBV delen één passie met elkaar: liefde voor de bergen. Wij ondersteunen onze leden met informatie en advies. Daarnaast zijn NKBV-leden top verzekerd en profiteren ze van aantrekkelijke voordelen, zoals korting in 1.200 hutten in de Alpen. De NKBV is op het gebied van bergsportreizen de grootste specialist van Nederland. Om er zeker van te zijn dat iedereen goed voorbereid en veilig de bergen in gaat, worden de NKBV-reizen, workshops en cursussen begeleid door gediplomeerde gidsen of NKBV-instructeurs. De NKBV heeft aanbod voor bergwandelaars, alpinisten en sportklimmers in zomer en winter en biedt ook reizen en cursussen in andere disciplines zoals mountainbiken en canyoning.

Wil je bij ons komen werken?
Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Stuur dan voor 20 september je motivatie inclusief cv naar werken@nkbv.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anton Delsman, Hoofd Sport, telefoonnummer 06-83208041.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het overzicht
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?