NKBV koopavond bij Bever met 20% korting

05 Juni 2018 10:04:12

Om de zomer goed in te luiden, organiseert Bever voor NKBV-leden een koopavond op maandag 11 juni. Je ontvangt als NKBV-lid 20% korting*. Tijdens de koopavond zijn de meeste Bever winkels geopend van 18.00 tot 21.00 uur, met uitzondering van Assen, Almere, Bergen op Zoom, Den Haag City, Hilversum (let op: Den Haag The Globe en Hilversum centrum zijn wel open) en Maastricht. Kijk op bever.nl/winkels voor de openingstijden van de winkel bij jou in de buurt.

Vergeet niet je NKBV-ledenpas en Bever Card mee te nemen. Heb je nog geen Bever Card? Vraag deze dan direct gratis aan in de winkel en laat deze ter plekke koppelen aan je NKBV-ledenpas om van de 20% korting te profiteren.


Shop ook online
Online winkelen bij Bever met 20% korting is op 11 juni ook mogelijk. Hiervoor moet wel je NKBV-korting aan je Bever Card gekoppeld zijn. Is dat nog niet gebeurd? Stuur dan tot en met 8 juni een kopie of foto van je NKBV-ledenpas naar klantenservice@bever.nl. Vermeld in de e-mail je naam, adres, telefoonnummer en eventueel Bever Cardnummer. Je ontvangt een bevestiging, wanneer de NKBV-korting aan je Bever Card is gekoppeld. Je kunt vervolgens op 11 juni de hele dag gebruik maken van deze korting via bever.nl.

Musthaves voor deze zomer
Je ontvangt tijdens deze koopavond ook 20% korting op de nieuwste outdoor-musthaves, zoals:

Zenbivy Bed Slaapzak
Van 289,95 voor 231,96
 
United By Blue t-shirt
Van 39,95 voor 31,96
 
The North Face Aphrodite 
Van 59,95 voor 47,96

Altijd korting
Lukt het niet om op 11 juni te shoppen? Met je NKBV-ledenpas krijg je het hele jaar 10% korting bij Bever op een groot deel van het assortiment*!

* Lees de voorwaarden op bever.nl/nkbvkorting.

Terug naar het overzicht
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?