Lead seizoen gestart met JL1 en JAB

22 Juni 2018 14:22:10

Afgelopen zondag, 17 juni, werd bij De Klimmuur Rotterdam het Lead wedstrijdseizoen geopend; de oudste drie jeugdcategorieën hadden de eer.

 

In de jongste van deze categorieën, de Jeugd B, ging de winst naar de Amsterdamse Paul Brand bij de jongens en Amber Schiffeleers bij de meisjes. Paul deed dit in stijl door beide voorronde routes én de finaleroute helemaal uit te klimmen.

Leto Cavé won bij de jongens A nipt voor Giliam Celli, beide klimmers kwamen tot een 10+ score in de finale maar door een beter resultaat in de voorronde ging de winst naar Leto. Bij de Meisjes A ging de overwinning naar Isabelle van der Heijden.

In de junioren categorie legde Don van Laere overtuigend beslag op de eerste plaats door enige een behoorlijk eind (24+ score) in de loodzware route te komen. Manon Boereboom pakte de winst bij de junioren dames.

De volledige uitslag vind je hier.

Op 1 juli gaat de Jeugd Lead JAB competitie verder bij IVY Climbing in Sittard. Aankomende zondag, 24 juni, start ook de nationale jeugd leadcompetitie voor de jongste CDE categorieën bij Mountain Network Dordrecht.

Terug naar het overzicht
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?