De bergen op het witte doek

25 Januari 2017 08:50:38

Komend jaar kun je als NKBV-lid weer gebruik maken van mooie ledenacties voor outdoor film festivals, films en multimedia presentaties. Hoe je weet dat de bergen weer op het witte doek verschijnen? Houd de NKBV Facebook, Twitter en/of nieuwsbrief in de gaten.

DMFF
Er staan alweer drie outdoorbelevingen vanaf de bioscoopstoel voor de deur. Allereerst vindt vanaf 1 februari het Dutch Mountain Film Festival (DMFF) plaats in Limburg. Op 1, 10 t/m 13 en 15 februari kun je films bekijken in Aken, Kerkraden en Heerlen, met als hoogtepunt de bomvolle superzaterdag op 11 februari in Kerkrade. Als NKBV-lid krijg je korting met de vouchercode: NKBV

Mondiavisueel
Vanaf eind januari tot begin april luister je bij Mondiavisueel naar avonturiers als Jolanda Linschooten en Katja Staartjes, die vertellen over hun spraakmakende expedities. Maak kennis met het Scandinavische avontuur van Jolanda op zelf gemaakte ski’s, sneeuwschoenen en kano. Of trek met Katja over de 2000 km lange Great Himalaya Trail door Nepal: een grensverleggend avontuur met bijzondere ontmoetingen. Bekijk het volledige programma. NKBV-leden betalen €3,00 minder per ticket met de vouchercode R16P17NKBV.

Banff
Vervolgens kijk je van 5 t/m 11 april naar outdoorfilms van over de hele wereld tijdens het Banff Mountain Film Festival. Twee uur lang kijk je naar avonturenfilms over woeste streken waar je de meest spectaculaire expedities, indrukwekkende culturen en extreme sporten ontdekt. De selectie van 2017 bestaat uit 6 films en voor het eerst zullen alle films ook in het Nederlands ondertiteld worden. Tickets zijn te koop via Bever. In de NKBV-nieuwsbrief van januari lees je over de ledenactie voor gratis tickets.

Terug naar het overzicht
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?