ACTUEEL - HOME

rss

Don van Laere 4e op Europees Jeugdkampioenschap Boulder

18 september 2017 01:00:00 Don van Laere 4e op Europees Jeugdkampioenschap Boulder

Afgelopen weekend is Jong Oranje klimmer Don van Laere vierde geworden tijdens het Europees Jeugdkampioenschap Boulder in Slaný, Tsjechië. Nadat de Oranje junior zich als tweede verzekerde van een plek in de finale met 7 flashes, klom hij een sterke finale met twee tops. Helaas bleek dit net niet genoeg voor een podiumplek.

Lees meer

Volg het Europees Jeugdkampioenschap Boulder in Slaný

14 september 2017 15:05:39 Volg het Europees Jeugdkampioenschap Boulder in Slaný

Ze hebben het Wereld Jeugdkampioenschap Klimmen nog niet koud achter zich gelaten, of komend weekend is alweer het volgende internationale jeugdtoernooi op handen. In het Tsjechische Slaný vindt op 15 en 16 september het EJK Boulder plaats. Jong Oranje klimmers Julia Meijer, Don van Laere en Jens de Louw zijn van de partij. Je kunt de klimmers het gehele toernooi volgen via livestream!

Lees meer

De bergen als klaslokaal

13 september 2017 01:00:00 De bergen als klaslokaal

Deze zomer hebben vier nieuwe Alpiene Tourenleiders hun ATL 4-examen gehaald bij NKBV-opleidingsgids Stefan Buis. Ot Ottenheim, Bart van de Laar, Geert-Jan Leemreize en Frank Rempe ontvingen na hun examen in het Oostenrijkse Tirol hun status van ATL4. Ze mogen daarmee alpiene (gletsjer)tochten begeleiden uit het zomerprogramma van Bergsportreizen.nl. Eerder deze zomer berichtten we al over vier nieuwe International Mountain Leaders (IML), waarmee Nederland weer een paar bergtochtleiders rijker is.

Lees meer

Vrouw zwaargewond bij val in klimhal

11 september 2017 01:00:00 Vrouw zwaargewond bij val in klimhal

In de Dordrechtse klimhal Pentagon is op zondag 10 september een 24-jarige vrouw gewond geraakt. De vrouw was op het moment van het ongeval ongezekerd aan het klimmen en viel van nog onbekende hoogte tot op de grond.

Lees meer
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?