HANWAG SIRIUS II GTX

Sterk, stabiel, stijgervast, waterdicht en isoleert tot -15 graden. Een bovenwerk uit 3,2 mm dik bergrundleer. Voorzien van een Gore-Tex voering en een Vibram Alpin Light pro elzool. Minder naden verminderen het risico op drukpunten, irritatie en slijtage. De gelagerde veterogen maken het veteren ook bij  inke kou eenvoudig. Geschikt voor hoogalpiene touren, gletsjer, ijs,-en  rntouren in onherbergzaam terrein als ook voor ijsklimmen.

 


De Hanwag Sirius II GTX is een robuuste en veelzijdige schoen voor bergbeklimmers die de hoogte in gaan. De schoen is sterk, stabiel, waterdicht en isoleert tot -15 graden. Je kan met de Sirius II GTX  hoogalpiene, gletsjer en ijstouren in onherbergzaam terrein ondernemen. Ook ijsklimmen is geen probleem. De Vibram Alpin Light profielzool maakt volautomatische stijgijzers mogelijk.

De rondom lopende rubberen stootrand beschermt het leer en stabiliseert de vorm van de schoen. Minder naden verminderen het risico op drukpunten, irritatie en slijtage. Een ander handig technisch snufje van Hanwag zijn de gelagerde veterogen. Zij maken het aantrekken van de veters ook bij flinke kou eenvoudig. De Sirius II GTX beschikt ook over een klemhaak bij de veters, waardoor je de onder- en bovenkant van de schacht op verschillend niveau kan veteren. 

De buitenkant van de schoen bestaat uit 3,2 mm dik bergrundleer. De voering van Gore-Tex Duratherm zorgt voor 100% waterdichtheid van de schoen met een uitstekend ademend vermogen.

Kijk voor meer informatie over Sirius II GTX op HanwagDeze site maakt gebruik van cookies. Meer info?