KEB-BROEKEN VAN FJäLLRäVEN

Voor een wandeltocht in de bergen is een degelijke outdoorbroek van fundamenteel belang. Uw wandelbroek moet bescherming bieden tegen wind en regen, en snel drogen als ze nat wordt. Ze moet een comfortabele pasvorm hebben en - last but not least - volledige bewegingsvrijheid bieden.De populaire Keb-broeken van Fjällräven, die al meerdere awards in de wacht sleepten, beantwoorden aan al deze criteria en gaan nog veel verder. De Keb-broeken zijn speciaal gemaakt om een uiterst comfortabele pasvorm te bieden. Ze zijn vervaardigd uit meer dan 70 afzonderlijke stukken zodat de broek gemakkelijk zit, en niet stroopt of schuurt. De Keb-broeken zijn gemaakt uit een combinatie van G-1000 Eco- en stretchstoffen die in vier richtingen stretchen. Dit is de perfect mix om bewegingsvrijheid en bescherming te bieden. Aanvullende eigenschappen, zoals herwerkte naden en voorgevormde knieën, versterken het comfort van de broek.

De hybride samenstelling van de Keb-broeken, perfect voor technisch bergterrein, zorgt niet alleen voor bewegingsvrijheid, maar beschermt de drager van de broek ook tegen wind, regen, sneeuw of rotsachtig terrein. In zones waar veel slijtage optreedt, zoals de knieën en rond de enkels, is de G-1000 Eco met een dubbele laag versterkt. Wanneer men de G-1000 Eco-delen van de broek waxt, verbetert dit de duurzaamheid ervan en biedt de broek ook meer bescherming tegen het weer. Voeg meer wax toe voor meer weerstand tegen wind en water, of was de wax uit bij warm weer om het kledingstuk koeler te maken en meer te laten ademen.

Ventilatieopeningen met rits over de volledige lengte van de heupen tot de knieën laten frisse lucht circuleren tijdens zeer intensieve activiteiten. De broek heeft verder een opening voor kniekussens, handig voor wie vaak moet neerknielen. Aan de onderkant van de broekspijpen zit een strip waarmee u de broekspijp stevig rond de enkel kunt vastzetten, en dankzij een haakje kunt u de broek aan uw wandelschoenen bevestigen. De broek heeft vele handige broekzakken om kaarten en andere belangrijke attributen in op te bergen.

Ga naar www.fjallraven.nl/shop/keb-trousers-regular-m-F82830R/ voor meer informatie over de Keb-broeken, of ontdek de dichtstbijzijnde retailer via de Store Locator.

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?