Samenwerking Zwitserland Toerisme: Win een huttentocht in Berner Oberland

21 Maart 2017 11:26:33

Al jaren trekken de leden van de NKBV met veel plezier de Zwitserse Alpen in. We zijn dan ook heel blij aan te kondigen dat Zwitserland Toerisme en de NKBV begin 2017 een samenwerking zijn aangegaan. We geven om deze samenwerking te vieren een huttentocht weg in Berner Oberland.

"Door de bijdrage van Zwitserland Toerisme kunnen wij onze dienstverlening kwalitatief verder ontwikkelen. Daarnaast draagt het partnership bij aan de professionele uitstraling van de vereniging." Aldus NKBV-directeur Robin Baks. Zwitserland ondersteunt behalve onze nationale teams (Sportklimmen, IJsklimmen) ook Nederlandse kampioenschappen zoals het Bergans NK Toerskiën 2017 op 26 maart in Disentis.

Maak kans op een huttentocht
De samenwerking tussen de NKBV en Zwitserland Toerisme is al een mijlpaal op zich. Het feit dat Zwitserland Toerisme dit jaar 100 jaar bestaat en de NKBV 115, maakt het feest nog groter. Om al onze leden te laten meegenieten van deze samenwerking, geven we een huttentocht weg. Wil jij kans maken op deze huttentocht in Berner Oberland met uitzicht hebt op Junfgrau (4.158 m), Eiger (3.970 m) en Mönch (4.07 m)? Ga naar de actie.

Zwitserland inspiratie
Eerder dit jaar ontving je bij Hoogtelijn een Zwitserland Special die, zoals de titel al zegt, volledig over Zwitserland gaat. Gedurende het jaar inspireren we je graag via onze Social Media en in de nieuwsbrief met verschillende Zwitserse gebieden.

Terug naar het overzicht
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?