MENU

Hoe staat het ervoor in de HerBerg?

De HerBerg, de NKBV berghut in de Ardennen wordt volop verbouwd. De HerBerg, die voorheen Tukhut heette, is een ideaal uitgangspunt voor wandelaars, mountainbikers en klimmers, om te trainen of om er even lekker helemaal tussenuit te zijn.

Verbouwing HerBerg bijna klaar

Het is bijna zover, de verbouwing die vorig jaar juli begon is voor 90% afgerond. Door de maatregelen omtrent het Corona virus lag de verbouwing van de hut helaas stil. Eind augustus hopen we een definitieve openingsdatum van de HerBerg te kunnen geven.

Vernieuwd, maar met oude berghut sfeer

De HerBerg heeft drie tweepersoonskamers, een achtpersoonskamer en twee twaalfpersoonslagers. Er is modern sanitair, een vernieuwde algemene ruimte en een nieuwe keuken. Ondanks alle vernieuwingen heeft de HerBerg nog steeds de sfeer van een echte berghut. Bij aankomst word je welkom geheten door de huttenwaard, een NKBV-vrijwilliger die de hut beheert en die je aan de bar kan voorzien van een drankje. Zo kun je in de zomer nog meer genieten van een wandeling, klimroute, mountainbike- of kanotocht net over de grens.

Nieuw reserveringssysteem

Er is hard gewerkt aan een nieuw reserveringssysteem inclusief een iDeal betalingssysteem. Doordat nog onduidelijk is wanneer de hut open gaat, houden we deze nog even offline.

De verbouwing in beeld

Herberg verbouwing