BERGHAUS GR20 STORM JAS

Push hard, Breathe easy!  Berghaus introduceert de best ademende  jas in de wereld met het vernieuwde GORE-TEX® Active membraan.

Berghaus verwerkt de vernieuwde GORE-TEX® Active technologie in de drielaags GR20 Storm jacket. Dit materiaal is zowel beter ademend, kent een hogere waterkolom en is duurzamer.  Berghaus onderscheidt zich ten opzichte van de andere aanbieders met deze nieuwe GORE-TEX® Active technologie,  door in de GR20 Storm Jacket de unieke ‘Storm Vents’  te plaatsen. Dit maakt het jack 20 tot 25% beter ademend dan de andere aanbieders. Deze Storm Vent technologie is gepatenteerd door Berghaus en daarom niet te vinden bij andere aanbieders.

Met een gewicht van slechts 277 gram (maat M), zal deze ultralichte jas met een minimaal pakvolume, het best ademende regenjack voor zomer alpine gebruik, ultra running en andere actieve sporten zijn.  Comfortabele en optimale bescherming tegen wind en regen tijdens intensieve bezigheden, zoals trailrunnen of mountainbiken.

De op een punt verstelbare capuchon die door het MtnHaus  Innovation Team wordt ontwikkeld. De Capuchon sluit strak om je gezicht aan, geholpen door een gemakkelijke bediening  aan de achterkant, en beschermd je tegen de weer en wind zonder belemmering tijdens je activiteit.GORE-TEX® Active producten zijn ontwikkeld voor hoog intensieve activiteiten met weinig bepakking. Het materiaal is niet geschikt voor zware belasting. Een dag rugzak tot 8 kg is geen probleem.

In Januari wint Wouter Huitzing het 2018 Spine Challenger event in een parcours record! De Spine Challenger is een non-stop 108 miles (174 km) race over het technische parcours in het Engelse landschap tussen Edale en Hardraw met een tijdslimiet van 60 uur. Wouter imponeert door onder de 26 uur te finishen. Hiermee verbreekt hij het oude parcours record met ruim 2 uur.

Zijn ervaring van de adventure races kwam hem erg goed van pas. Tijdens deze race droeg ook Wouter de GR20 Storm Jacket. 

Bekijk de nieuwe Berghaus GR20 Storm jacket bij Bever.

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?