MENU

Vacature: Projectcoördinator wedstrijden

Ben je zelfstandig ondernemer die van aanpakken weet en goed is in verschillende partijen verbinden? En ben je op zoek naar een leuke, praktische parttime functie binnen de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV)?

Vacature Projectcoördinator Wedstrijden

Toegankelijke wedstrijdsport

Onze ambitie is om de wedstrijdsport voor alle (jeugd)klimmers in Nederland toegankelijk te maken. Dit doen we onder andere door het organiseren van een regionale competitie in samenwerking met de klim- en boulderhallen, klimverenigingen, NKBV-regio’s en vele vrijwilligers. Deze competitie, De Series, is voor iedere klimmer die het leuk vindt om wedstrijden te klimmen, maar heeft ook tot doel om meer klimmers te laten doorstromen naar de nationale competitie.

Projectcoördinator wedstrijden

Ca. 12 uur per week

Dit ga je doen

Je bent het landelijke aanspreekpunt en de de initiatiefnemer voor De Series. Samen met de projectcoördinator Breedtesport zorg jij dat alle voorwaarden aanwezig zijn voor regiocoördinatoren en klim- en boulderhallen om een goede competitie op te kunnen zetten. In regio’s waar nog geen regiocoördinator is ga jij op pad om iemand te vinden voor deze rol. Bij het opzetten van een nieuwe competitie werk je de regiocoördinator in en begeleidt je de hallen in de organisatie. Jij zorgt voor een duidelijk organisatiehandboek waar de hallen, jury en routebouwers direct mee aan de slag kunnen. Jaarlijks verzorg jij de evaluatie van de samenwerking en de competitie met betrokken partijen en voer je verbeteringen door.

Dit zijn jouw kwaliteiten

Je beweegt je graag in de verschillende lagen van de klimwereld en bent daar handig in. Je blinkt uit in samenwerken en je weet van aanpakken. Je voelt je thuis in de klimsport.

Jouw profiel

 • Zelfstandig ondernemer
 • Ruime ervaring met projectmatig werken
 • Verbindend vermogen
 • Doenersmentaliteit
 • Je werkt gestructureerd en bent goed in het houden van overzicht
 • Ervaring in het samenwerken met vrijwilligers
 • Ervaring in de organisatie van wedstrijden
 • Affiniteit met de klim(wedstrijd)sport is een vereiste
 • Je bent flexibel; ’s avonds of in het weekend werken is geen probleem

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure.

Dit bieden wij

 • Een opdrachtovereenkomst voor bepaalde tijd van mei tot december 2023;
 • Parttime: circa 12 uur per week;
 • Salaris: 30 euro per uur exclusief BTW;
 • Reiskostenvergoeding op basis van €0,23 per km.

Interesse?

Denk je dat jij alle touwtjes in handen weet te houden en wil jij met ons samenwerken om de wedstrijdsport verder te professionaliseren? Stuur dan je motivatie en CV voor 3 april 2023 naar werken@nkbv.nl.

Voor meer informatie over deze rol kun je terecht bij Regien Winnubst, projectcoördinator Breedtesport via regien.winnubst@nkbv.nl of 06-53806953.

Over de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging

De NKBV is een sportieve, informele en dynamische vereniging met meer dan 65.000 leden. Deze leden delen één passie met elkaar: de liefde voor de klim- en bergsport, het hele jaar door, een leven lang. Wij ondersteunen onze leden om veilig de klim- en bergsport te kunnen beoefenen. Dit doen wij door het geven van advies en voorlichting, en het organiseren van cursussen, opleidingen en wedstrijden in binnen- en buitenland.