MENU

Vacature Projectcoördinator Nationale Competitie

Heb jij ruime ervaring in het organiseren van sportevenementen en - wedstrijden en ben je op korte termijn beschikbaar? Wegens ziekte van een collega zijn we per direct op zoek naar een sociale verbinder met talent voor het organiseren van onze Nationale competitie.

Projectcoördinator Nationale Competitie, fulltime

Dit ga je doen

De NKBV organiseert jaarlijks, samen met de Nederlandse klim- en boulderhallen, de nationale competities, circa 24 sportklimwedstrijden en 4 NK’s. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de volledige operationele organisatie, uitvoering en het verloop hiervan. Je stelt de jaarlijkse agenda op, bewaakt het budget, regelt locaties en zorgt voor een deskundig team dat jou helpt om de wedstrijden in goede banen te leiden. Denk hierbij aan juryleden, routebouwers, poetsers en een dagpresentator. Dit zijn grotendeels vrijwilligers die het leuk vinden om in hun vrije tijd met hun hobby bezig te zijn. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de inschrijving open staat, startlijsten en resultaten worden gepubliceerd en er verslag wordt gedaan van de wedstrijd. Op de dag zelf ben jij het aanspreekpunt voor deelnemers, vrijwilligers en de locatie. Dit vraagt van jou een goede communicatie, professionele samenwerking en aansturing met iedereen die betrokken is bij de organisatie. De werkzaamheden vinden veelal in het weekend plaats. In de zomerperiode houd je je bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen.

Dit vragen wij

 • Iemand die op korte termijn kan beginnen - dit mag een zelfstandige zijn
 • Een senior event manager met wedstrijdkennis op het gebied van sportklimmen
 • Ruime ervaring in het organiseren van sportevenementen
 • Een verbinder met goede communicatieve vaardigheden
 • Geen bezwaar tegen het werken in de weekenden
 • In bezit van een B-rijbewijs is een must

Dit bieden wij

 • Een arbeidscontract voor vervanging tijdens ziekte
 • Arbeidsvoorwaarden volgens van de CAO Sport, salarisschaal 8
 • Vakantiegeld 8%
 • Pensioenregeling bij PFZW
 • Reiskostenvergoeding

Hier kom je te werken

Binnen de NKBV kom je samen te werken met team Sport en M&C. Een groep betrokken en loyale collega’s met elk hun eigen specialisme. Binnen de vereniging werk je nauw samen met de commissie wedstrijdsport.

Over de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV)

Wij zijn een sportieve, informele en dynamische vereniging met 68.000 leden. Deze leden delen één passie met elkaar: de liefde voor de klim- en bergsport, het hele jaar door, een leven lang. Wij ondersteunen onze leden om veilig de klim- en bergsport te kunnen beoefenen. Dit doen wij door het geven van advies en voorlichting, organiseren van cursussen, opleidingen en wedstrijden in binnen- en buitenland.

Kom je bij ons werken?

Ben jij die ervaren kracht waar wij naar op zoek zijn en kan je op korte termijn aan de slag? Overtuig ons en stuur je CV en motivatie naar werken@nkbv.nl, t.a.v. Rogier Wouters. Heb je vragen? Neem dan contact op via 06-16110616. Bij geschiktheid gaan we gelijk met je in gesprek.