MENU

Vacature Commissielid Expedities en Alpiene Topsport

Vind je het leuk én heb je tijd om CEAT Meets te organiseren en te begeleiden, samen met een ander commissielid of zelfstandig, bijvoorbeeld de CEAT alpenweek, een weekend in Ettringen, de Pfalz of een activiteit/locatie naar jouw wens. Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! Voor de Commissie Expedities en Alpiene Topsport (CEAT) zijn we op zoek naar een nieuwe vrijwilliger.

Commissielid Expedities en Alpiene Topsport

Dit ga je doen

Met een enthousiaste alpinist en/of trad klimmer hopen we het team compleet te maken. Je organiseert CEAT meetings, ondersteunt de commissie bij aanvragen voor expeditieondersteuning , (hoog)alpiene beklimmingen, en avontuurlijke multipitch routes in rots en ijs. Samen met je mede-commissieleden adviseer je bij het verlenen van NKBV-auspiciën voor expedities en bij de vorming van het alpien topsportbeleid. Benieuwd naar de andere werkzaamheden van de CEAT? Kijk dan hier.

De commissie bestaat momenteel uit vijf leden. De commissie vergadert circa 5 keer per jaar fysiek of online in de avonduren of het weekend. Wanneer je een Meet organiseert dan verwachten we dat je bij de Meet aanwezig bent. Meets kunnen een (lang) weekend zijn of een week. We verwachten dat je veel ervaring met en kennis hebt van (hoog)alpiene beklimmingen en/of klimexpedities zodat je ledenvragen en aanvragen goed kan beantwoorden.

Wat hebben we te bieden?

  • Een leuke samenwerking in een deskundig team.
  • Een groot netwerk met andere alpien- en klimliefhebbers.
  • Vergoeding van gemaakte reis- en verblijfkosten.

Zijn multipitch routes, alpiene beklimmingen en expedities jouw ding, ben je lid van de NKBV en heb je interesse om de je ervaringen te delen en medeklimmers te helpen? Laat het ons weten via vrijwilliger@nkbv.nl en we nemen contact met je op.

Dit zijn wij

De NKBV is een vereniging en sportbond die mensen met een passie voor bergwandelen, alpinisme en sportklimmen verbindt. Het hele jaar door, een leven lang. Samen, op alle niveaus, gedreven en met respect. Bereikbaarheid, onderhoud en ontwikkeling van de klim- en bergsport voor iedereen is waar de NKBV zich voor inzet. Dat doen we met vele vrijwilligers en professionals, verenigingen en clubs, leden, partners en sponsors en gestoeld op de waarden betrokkenheid, duurzaamheid en veiligheid.