MENU

Laatste beschikbare vakanties van Bergsportreizen

Krappe lagers, luidruchtige medebergsporters, dampende sokken en een naar zweet ruikend trockenraum. Had je ooit gedacht dat te missen? We willen dolgraag weer naar de bergen en zien dat aan de boekingen van Bergsportreizen. 80% van alle reizen zit vol.

Laatste reisaanbod

We geven je hier een overzicht van de reizen die nog beschikbaar zijn. Wacht dus niet te lang met boeken, de hutten hebben minder beschikbare plekken dan normaal door de coronamaatregelen. Ben jij er al over uit welke reis je deze zomer gaat maken? We nemen je graag mee.

Basiskampen

Basiskampen zijn al jaren enorm populair bij Bergsportreizen. Bij een basiskamp sta je met elkaar op een camping in een mooi berggebied. Heb je moeite om je kinderen aan het wandelen te krijgen? Wacht maar totdat ze met leeftijdsgenootjes op pad zijn en weten dat ze bij de hut of bij terugkomst op de camping samen kunnen spelen. Veel leden kiezen voor een vakantie op een basiskamp en zeker voor gezinnen is dit een aanrader. Uiteraard zijn er ook basiskampen voor oudere doelgroepen. Ben je 50 plus, dan is het Zillertal of de Drôme wellicht iets voor jou.

naar alle basiskampen

Alpiene cursussen

Bij Bergsportreizen kun je een cursus volgen in de bergsportactiviteit die jij het leukst vindt. Heb je al eens een alpiene cursus overwogen of wilde je altijd al eens een bergwandelcursus doen? Er is nog plek op de volgende reizen:

Naar alle cursussen

Huttentochten

Ver weg van de bewoonde wereld, omringd door bergtoppen, kom je aan bij de slaapplek voor de nacht. Ga mee op huttentocht en ervaar de bergen op een intense manier. Tijdens een huttentocht trek je door de bergen en overnacht je in verschillende berghutten.

Naar alle huttentochten

Sportklimmen

Sportklimmen is uitdagend, een avontuur en bovenal het geeft een gevoel van vrijheid. Beleef de natuur en het avontuur, veilig, gezellig en uitdagend. Zet je eerste stappen in de rots of daag jezelf uit een stap verder te gaan met de sportklimcursussen van Bergsportreizen.

naar alle sportklimvakanties

Gegarandeerd vertrek

Er zijn een aantal reizen die op gegarandeerd vertrek staan, deze reizen hebben echter nog een aantal plekken vrij. Meld je aan voor de singlepitch cursus in juni in het Ötztal in Oostenrijk of ga mee tijdens de Peter Habeler Runde. Neem snel een kijkje om te zien welke plek er nog beschikbaar is.

Gegarandeerd vertrek

Ga naar de Bergsportreizen playlist op YouTube

Ga naar de Bergsportreizen playlist op YouTube

Bekijk hier de Bergsportreizen video's op YouTube, die tijdens de Week van de Bergsport zijn gemaakt. De tochtleiders vertellen je wat je kunt verwachten van een basiskamp, huttentocht, sportklim cursus of alpiene cursus.

Naar de playlist

Geldteruggarantie bij negatief reisadvies door COVID-19

Geldteruggarantie bij negatief reisadvies door COVID-19

Op deze pagina vind je informatie over de voorwaarden m.b.t. het coronavirus. Geldt er een negatief reisadvies dan ontvang je de betaalde reissom retour. We begrijpen dat het ten tijde van de corona-pandemie spannend is om een reis te boeken. We doen ons best om zoveel mogelijk onzekerheden voor je weg te nemen en verzorgen graag je reis in de mooie bergen.

Lees meer

Terug naar overzicht