MENU

Deze zomer (hopelijk) de bergen in met Bergsportreizen

Wat zou het fijn zijn als we straks weer lekker in de bergen kunnen zijn. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is voor veel mensen hun zomervakantie nog onzeker. Maar we houden hoop! De zomervakanties met Bergsportreizen, de reisorganisatie van de NKBV, gaan vooralsnog door en zijn te boeken.

Van onbezorgd vooruit kijken naar je vakantie is nu geen sprake. Maar misschien geeft het idee van een mooie vakantie in de bergen als de coronacrisis zijn kantelpunt bereikt je wel het steuntje in de rug om positief te blijven.

Wil jij alvast uitkijken naar je vakantie deze zomer?

We hebben een aantal mooie reizen in het vooruitzicht. Ga je met het hele gezin naar een basiskamp, of wordt het dit jaar juist een huttentocht? Natuurlijk organiseren we ook alpiene tochten voor als je een stapje verder wilt dan bergwandelen. Je verruilt het groene dal voor sneeuw, ijs en rots. Dit kan ook tijdens een cursus waarin je wordt opgeleid tot zelfstandig alpinist.

Natuurlijk houden we rekening met de situatie in de gebieden waar de reizen naartoe gaan, maar je kunt er vanuit gaan dat we er alles aan doen om jou een onbezorgde vakantie te bezorgen.

Benieuwd naar de zomer van Bergsportreizen?

naar bergsportreizen