MENU

De zomerreizen van Bergsportreizen zijn nu te boeken

Vandaag valt het nieuwe zomerprogramma van Bergsportreizen bij je op de mat. Een gids boordevol, inspirerende en avontuurlijke workshops, cursussen en bergsportreizen. 

Weet jij al wat je deze zomer gaat doen? Bergsportreizen heeft weer leuke cursussen en tochten die je kan ondernemen in de bergen. En we hebben nieuwe reizen toegevoegd aan het huidige programma. Zo kan je mee met de fotografie workshop in de Ardennen. Ook zijn er een aantal nieuwe huttentochten in het programma, zoals een vijfdaagse gezinstocht door het Parc National de la Vanoise. Of verleg je grenzen met de Vreemde Voettochten; ga mee op een 12-daagse kampeertrektocht door Hekla, IJsland of een 17-daagse trektocht door de Kaukasus, Georgië. Ook kun je mee op een yogatrekking door de Haute Savoie of een thematocht geologie door het noordwesten van Schotland. En natuurlijk zijn er de alpiene cursussen, mini-expedities, gletsjertochten en hoogalpiene beklimmingen. Ben je nu al benieuwd naar het aanbod? Oriënteer je dan via Bergsportreizen.nl/. 

De laatste gids

Een speciaal moment, want de allerlaatste Bergsportreizen & Cursussen in print wordt vandaag bezorgd. Na deze gids publiceren we alle informatie over onze zomer- en winter-activiteiten alleen nog online. De papieren versie is al jaren een vertrouwde verschijning in de brievenbus. Toch wordt de stap gezet om geen print meer te doen. De NKBV wil meer dan ooit bijdragen aan een duurzamere wereld. Sterker nog, we streven ernaar om onze eigen bedrijfsvoering in 2020 klimaatneutraal te heben. "Op een gegeven moment moet je je dan afvragen of een papieren reis- en cursusprogramma van Bergsportreizen daar nog bij past," aldus Robin Baks, directeur Bergsportreizen. 

Nieuwe ledenpas op je mat

Bij de bezorging van de zomergids zit ook je NKBV-ledenpas 2019. Check daarom, voordat je de zomergids wegdoet, of je jouw ledenpas wel uit de verpakking hebt gehaald. Scheelt weer een nieuwe aanvragen. 

Lees ook een artikel over het recyclen van je ledenpas(sen), je nieuwe ledenpas (2019) en de betaling van je lidmaatschap en/of reisverzekering in 2019