MENU

CEAT Meet in de Dolomieten

De CEAT meet komt er weer aan (31 juli tm 7 augustus)! Locatie is nog onder voorbehoud, maar we proberen het in de Dolomieten te organiseren (we laten nog weten welke camping het wordt). Het doel van deze week is met gelijkgestemden een toffe en gezellige alpiene rotsklimweek te beleven.

De doelgroep is alpiene klimmers met tenminste enkele jaren zelfstandige ervaring vanaf AD-niveau en rotsklimmers met ruime multipitch en trad ervaring vanaf niveau 6a. Tijdens de meeting klim je op volledig zelfstandige basis (er is geen instructie). Verder kan je zelf bepalen met je wie wilt gaan klimmen en ook voor je materialen moet je zelf zorgen. Kortom, het is heel vrij opgezet en het gaat vooral om een week waarbij ontmoeting, gezelligheid en mooi klimmen centraal staat! Er zijn al vele succesvolle CEAT-meets geweest en hier zijn vele gezellige touwgroepen uit voortgekomen. Mis het dus niet!

En er is ook nog eens een gratis BBQ en een tegemoetkoming in de campingkosten! Aanmelding en meer info via dit deze link https://forms.gle/Lr2pyTfizBbrzcKz5

Zie ook: https://www.facebook.com/events/552909352393271