MENU

Ledenservice

We krijgen veel mailtjes en telefoontjes van onze leden en uiteraard helpen we waar we kunnen. Doordat onze bureaumedewerkers veelal thuiswerken, vraagt dit veel van onze infrastructuur. Om je vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, vragen we je ze per mail te stellen in plaats van per telefoon. Wij kunnen hier dan direct mee aan de slag. We begrijpen maar al te goed dat je vragen hebt en proberen deze zo goed en snel mogelijk te beantwoorden. We willen je vragen om ons de tijd te geven om voor alle leden de juiste informatie te vergaren, zodat we iedereen tijdig en goed kunnen helpen.

Voor een snelle afhandeling van je vragen, hieronder een overzicht van belangrijkste e-mailadressen waar je met je vraag terecht kunt.

Afsluiten verzekering ledenservice@nkbv.nl
Aanmelden gezinsleden ledenservice@nkbv.nl
Vragen over betalingsherinnering financien@nkbv.nl
Financiele vragen financien@nkbv.nl
Info over je geboekte bergsportreis info@bergsportreizen.nl
Opleidingen sport@nkbv.nl
Wedstrijden sport@nkbv.nl

NKBV-diensten

Hoewel het gedurende de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus niet mogelijk is om gebruik te maken van ledenvoordelen als huttenkorting of de klimjaarkaart, is het niet mogelijk deze NKBV-diensten tussentijds op te zeggen. Met je lidmaatschap en klimjaarkaart heb je dit jaar het onderhoud van hutten en paden en klimgebieden ondersteund. Mede daarom hopen we met z'n allen dat je hier later dit jaar toch weer volop van kan genieten.